2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين هاله نيستااا مثبته عزيزم مال من كم رنگتر بود باردار بودم

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

عزیزم علائمم داری؟

فقط تخمدونام تیر میکشن زیااد  /با دوتا سینم گاهی کمی تیر  میکشن اما درد یا اینکه سنگین  بشن یا سوز ندارن سینه هام  /دل پیچه هم میگرتم / شک دارم فکر نکنم باشم حالا صبح میرم ازمایش خون😅😊❤️

نرفتم فردا میرم ،اخه گفتم بذار هشت روز بگذره شاید بهتر باشه و مشخص تر بشه !!!دعا کن نی نی باشه و سال ...

انشاالله عزیزم بسلامتی باردار باشی و بسلامتی بغل بگیری نی نی رو. تو هم واسه من دعا کن. ۵ روز مونده به موعدم

بارداری بچت هم پسره نگی نگفتم

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

مثلا بیبچک همین امروز منو ببین منفیه

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞