ااا واقعا؟؟؟بعد نازك نيست خوب چون نميخوام تو خونه ديد داشته باشه
عزیزم زبرا اتفاقا بهتره.چون شب و روز میشه خیلی هم شیک تره.البته اگه خونه مال خودته زبرا بزن چون گرون
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
نه خونه مال خودم نيست مستاجرم همين پرده هم ٢٠٠تومن شد اى كاش حرير ساده سفيد گرفته بودم
پس اصلا زبرا نزن چون بالای یکی دوتومن میشه برای کسایی خوبه که صاحبخونه هستند
پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
من خودم طرح گل یا میوه دوست دارم البته سلیقه ای هستش سلیقه شماهم این بوده.مدل پردت قشنگه.مطمئن باش هرچی بگیری ی عده مخالف پیدا میکنی