2777
2789
عنوان

فقط بخاطر خیانت باید جدا شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 40 پست
واقعا میکشه؟  شوهر منم از چکای من استفاده میکنه براش کارمیکردم بدون پول بعد میومدم خونه کارای ...

بس چی که میکشید..خاک تو سرش تو عالم توهم فکر کرده بود خیلی زرنگه..خودش،رو به باد داد...

ی بار ترکش دادم از زندان اوردمش بیرون...باز رفت سراغش

مراقب خودت باش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بس چی که میکشید..خاک تو سرش تو عالم توهم فکر کرده بود خیلی زرنگه..خودش،رو به باد داد... ی بار ترکش ...

جداشدی الان؟ 

حتی پول ندارم برم مهرمو بذارم اجرا. دلم میخواد هرچی زودتر ازاینجا برم تک وتنها زندگی کنم

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
القصه ایشون برای ۱۰ سال رفت زندان ...من موندم و شرمندگی پدر... هنوز نتونسته کمر راست کنه .... منم طل ...

آخی عزیزم خداروشکر که خوشبختی ایشالا همیشه زندگیت پراز آرامش باشه برای منم دعاکن

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
برای مهریه اعصار بده... قبول می کنن...من کارمند بودم قبول کردن

اعصار یعنی چی 😣

برات دعا می کنم ...برای هر کسی که کمی از زجر من رو کشیپه همیشه دعا می کنم...

💕❤️

اعصار یعنی چی 😣

وقتی دفتر خدمات قضایی درخواست مهریه میدی میگی می خوام اعصار مهریه بدم..یعنی توان دادن پول دادگاه رو ندارم هر وقت شوهرم مهریه داد اون وقت شما پول دادگاه رو بردارید...بعد دادگاه توتا شاهد می خواد اونا میان میگن که شما پول نداری برای اجرای مهریه بدی فرقم نمی کنه کی باشه برادر داماد فامیل هم قبول می کنن...پول زیادی نمی خواد ...

وقتی دفتر خدمات قضایی درخواست مهریه میدی میگی می خوام اعصار مهریه بدم..یعنی توان دادن پول دادگاه رو ...

ممنونم عزیزم

خط قرمز من خیانت و اعتیاده اینو به خودشم گفته بودم.... معلومه ترسی برای از دست دادنم نداشته که اعتیا ...

بله ادم ها با رفتارشون جای مارو تو زندگیشون نشون میدن.درسته طلاق راه اخره و مکروه ترین حلاله ولی خب بهرحال ی اغاز دوبارس.خدا کمکت کنه

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤