رفته بودیم بیرون با فک و فامیل اومدم برم با شوهرم راه برم دستشو گرفتم با یه لحنییی گفت ولکن نچسب به من فک میکنن ندید پدیدیم ما ، چرا انقدر احساسات موج میزنه از دیروز رفتم تو خودم 😐
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند! تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
شوهرم میگه من اویل دستتو میخواستم بگیرم تونززشتی---بهش میگم چطور من یادم نمیاد - - - حالا میگم بیا الان دست همو بگیریم میگه اون موقع نزاشتی!!! فقط از خیابون میخوایم ردشیم میگیریم---دربقیه مواقع تو ماشینی چطور دستمو بگیره خخخخ
بهش بگو از نظر تو شايد نديد پديدي باشه اما زن با همين چيزاي كوچيك روحيش عوض ميشه
🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚 قد (١٧٠) شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من دیدم زن و شوهر تو جمع مهمونی اصلا باهم حرف نمیزدن..یباد خونشون مهمون بودیم اصلا نه از کنار هم رد میشدن نه حرف میزدن...دخترشون واسطه بود🤣🤣🤣🤣🤣از خانمه پرسیدیم گفت ما بد میدونیم..واقعا از اون حرفا بود😳