2777
2789
اره خیلی من اصن سراغ چیزهای سرخ کردنی آجیل و چیزهای چرب که میدونم مضر نمیرم ولی نمیدونم چرا جوشه ولی ...

شما ژل شستشو سینره مخصوص پوست چرب بخر روزی دوبار بشور صورتتو و تونر سینره و اگه بودجشو داری مارک بهتر ولی اینا هم خوبن بعدش یک ابرسان بزن تمام ارایشم اصلا نکن بزار پوستت اروم باشه و نفس بکشه صبحا ناشتا خاکشیر بخور و در طول روز اب زیاد بخور 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همه اینا استفاده کردم ولی نرفت ک نرف😔

یه تاپیک دیگه یه خانومه گفت ژل شستشوی صورت ای پلاس که ۱۷ تومن ایناست رو استفاده میکنه تو یه هفته خوب شده 

البته با فیس براش

کاربر سابق هستم ...
توروخدا هرکی راجب درمان قطعی جوش تجربه داره بگه منم چندسال درگیرم و خیلی چیزا استفاده کردم یه مدتی ه ...

هر روز از ژل شسشتو با فیس براش استفاده کنید باید 

و پاکسازی پوست و استفاده از تونر 

اینا بهتر میکنه و در طولانی مدت خوب میکنه کامل 

کاربر سابق هستم ...

منم دیشب گریم گرف بخاطر جوشای دردناکم، دکتر گف راکوتان بخور چون میخوام بچه دار شم نمیتونم، امروز میخوام بگم شوهرم بره عطاری ازش داروخوراکی بگیره، میگن رازیانه برا پوست دم کنی بخوری خوبه، اما من اگه رازیانه بخورم تو 1 ماه 2 بار پریود میشم 

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
داروشیمیایی زدم دارو گیاهی زدم  محلول کلیندامایسین اریترومایسین زدم کلی ماسک زدم ولی بازم جوش ...

ازمایش و سونو باید بدین اول

که مطمئن شید کبد سالم دارین و مشکلات دیگه ندارین 

کیست هم نباید داشته باشید چون باعث جوشه

کرم و پودر و پنکک ارزون استفاده نکنید و فوم و ژل شستشوی صورت با تونر استفاده کنید پیش دکتر پوست برای پاکسازی برین ن ارایشگاه ...

کاربر سابق هستم ...
ازمایش و سونو باید بدین اول که مطمئن شید کبد سالم دارین و مشکلات دیگه ندارین  کیست هم نباید د ...

من پریروز رفتم پاکسازی پوست چرب انجام دادم تقریبا راضیم گف کرم های رنگی اصلا استفاده نکن تا زودتر خوب شی من روم نمیشه بدون کرم رنگی برم بیرون😭

هیچ چیز همیشگی نیس 🤍
ازمایش و سونو باید بدین اول که مطمئن شید کبد سالم دارین و مشکلات دیگه ندارین  کیست هم نباید د ...

دقیقا میخوام پول گیرم بیاد برم ازمایش کلی بدم ببینم مشکل از کجاست 

از عصاری یه دارو بهم داد اسمش سرکه انگبین برای شستشو کبد چرب اون خوردم

کیستم ندارم سونو گرافی دادم نداشتم

منم دیشب گریم گرف بخاطر جوشای دردناکم، دکتر گف راکوتان بخور چون میخوام بچه دار شم نمیتونم، امروز میخ ...

عزیزم رازیانه هم خوب نیست اگه میخوای زود بچه دار شی حواست باشه نزدیک بارداری و در حین بارداری مصرف نکنی ♥️

برای اینکه کمی بهتر بشه از فیس براش و فیس واش استفاده کنید و تونر 

کاربر سابق هستم ...