2777
2789
عنوان

سن بالای پدر و مادر همسرم ..نگرانی همیشگی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1171 بازدید | 65 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالااومدی اینوبگی که چی همه بهت بگن وااااای چه عروس ماهههههی 

مگه ما میشناسیمش یا گفتن و نگفتمون تاثیری توی زندگیش داره؟ خب میگه نگرانم چیکار کنم من درکش میکنم توی اطرافیانم کم نیستن که با پدر مادر شوهرشون خوب رفتار میکنن

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
مگه ما میشناسیمش یا گفتن و نگفتمون تاثیری توی زندگیش داره؟ خب میگه نگرانم چیکار کنم من درکش میکنم تو ...

امضات# 😂😂😂😂😂😂😂کوجاس مگهههه؟!!!

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
چه مهربونه قیافه ات😁 اون تاجت منو کشته😂❤

قابلتو نداره عزیزم

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️

همسرم 33 سالش بود وقتی ازدواج کردیم

خدایا تو چقدر مهربونی.. دلم برات پر می کشه .. خیلی دوستت دارم مراقب عزیزانم باش مثل همیشه و هیچ وقت منو تنها نزار ❤️
واسه همینه که میگن سن بالا بچه دار نشین  تازه الان میگن دیر ازدواج کنن بهتره

همه که دست خودشون نیست. من چند ساله بچه دار نمیشم همش به این فکر میکنم بچم باید فقط پیری منو ببینه. آخکه این فکرا چقدر عذابم میده 

کاسه ی داغ تر از آش دقیقا مصداق شماست بزار هر کس تو جایگاه خودش باشه ایشون چهارتا بچه داره خودش

شما ب فکر زندگی و بچه هات باش

بنزین الهی خیر نبینی ارزون که نشدی هیییچ کاربری نازنیم هم ترکوندی
متاسفانه سنشون بالاست و سواد زیادی هم ندارند گاهی داروهاشونم اشتباه می خورن

داروهاشونو جداجدا بزار مثلا مال صبح تویه ظرف باشه و...منم مال پدرومادرمو اینطوری کردم دیگه عادت کردن خوب میخورن البته تلفنی هرروز هم میپرسم

خداجونم هزاران بار شکررررررررررت❤خدایا امضای سبزمو سه سال پیش واسه سالم بدنبا اومدن پسرم نوشتم ولی الان قلبم پردرده میخام بهت بگم خستم از دعا کردن خستم از بابغض و گلایه باهات حرف زدن خدایا من خیلی خستم واسه آخرین بار ازت خواهش میکنم صبرت تموم بشه حکمتت به پایان برسه وامتحانت به نتیجه برسه خدایااااا دوساله شبا که سرمو میزارم بخابم درد و غم طول روز یادمیوفته با ناراحتی و بغض میخابم من دوساله خواب میبینم ولی نمیخابم من دوساله فقط نفس میکشم دلم واسه شوهرم میسوزه ایتقد درد میکشه دلم واسه بچه هام میسوزه که بدون شادی و شیطنت بچگی دارن بزرگ میشن..... خدایااااااا فقط میخام زودتر روزی برسه که وقتی سرمو میزارم دوبالش با مرور روزم لبخند بزنمو شکرت کنم فقط همین....بفریادم برس.این تیکر برای تولد همسرمه آرزو میکنم تا اون روز شوهرم سلامتیشو کامل بدست بیاره و سالم سالم باشه

ما هم این مشکلو داشتیم تو آپارتمان زندگی میکنیم برادر شوهرم کانادا زندگی میکنه مجرده شوهرم از بقیه داداشاش هم پول گرفت البته دو سومشو این داداش مجرده داد طبقه بالا رو براشون گرفتیم اومدن نزدیکمون خیال شوهرم خیلی راحته با این که خواهر شوهرم مجرده به شوهرم گفتم دختر جووونه میترسه اگه اتفاقی برا پدر مادرش بیفته مال من ٧٨ و ٧٣ سالشونه

کاسه ی داغ تر از آش دقیقا مصداق شماست بزار هر کس تو جایگاه خودش باشه ایشون چهارتا بچه داره خودش &nb ...

با نظر شما موافق نیستم اگه قرار باشه همه مثل هم باشند که دنیا یکنواخت میشه، 

داروهاشونو جداجدا بزار مثلا مال صبح تویه ظرف باشه و...منم مال پدرومادرمو اینطوری کردم دیگه عادت کردن ...

همین کار رو کردم ، اما گاهی سر خود می خورند و حالشون بد میشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز