2777
2789
عنوان

گرم کردن رحم

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 35 پست
از  روز پنج پریود که تموم میشی تا روز ۱۴ شکمتو روغن سیاه دونه  بزن ببند    سیاه ...

عه جدی من دوماهه ک هرشب سیاهدونه ماساژ میدم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

توپری میگن اگه حمام پری رحمت سردم بشه یه شال توپری دورکمرت بپیچ این متخصص زنان بهم گفته 

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سیاهدونه رو بکوب با عسل و پودر دارچین هر روز ناشتا بخور 

باید درست کنم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
چن ماه دوس داشتم اقدام کنم این ماه

کلا سعی کن بخوری عیب نداره اقدام کن اینم بخور 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
توپری میگن اگه حمام پری رحمت سردم بشه یه شال توپری دورکمرت بپیچ این متخصص زنان بهم گفته 

ن حموم نمیرم چن ماهه ممنون دوستم

کلا سعی کن بخوری عیب نداره اقدام کن اینم بخور 

باشه عزیزم

عه جدی من دوماهه ک هرشب سیاهدونه ماساژ میدم

خوبه   ادامه بده    گرم میکنه    رحمت سرده باید  چیزای سرد مث دوغ ماست   خیار گوجه قارچ  فست فود اینا کمتر کنی   دستشویی یا حمام هم اب سرد نزن

فرزند عزیزم پس کی قرار است بیایی و دل مادر را شاد کنی؟؟این روزها به شدت احساس تنهایی میکنم..گاهی آنقدر دیوارهای خانه به من فشار می آورند که دیوانه میشم...پس کی قرار است شیر خوردنت، تاتاتی کردنت ،بغل شدنت، شیرین زبانی هایت را ببینم؟؟کی قرار است تو اولین کلمه را به زبان بیاوری و من از شدت ذوق هی از تو خواهش کنم که دوباره تکرار کنی؟؟کی قرار است ذوق کردنت برای رفتن به مدرسه را ببینم؟کی قرار است اولین ها را با هم تجربه کنیم؟؟مادر این روزها غریب و تنهاس تو را در زندگی اش کم دارد خیلی کم دارد...به مادر بگو تا کی باید عکسهای بچه ها را با حسرت ببینم؟و یا از شنیدن مادر شدن اطرافیانم بغض کنم؟فقط به مادر بگو تا کی باید منتظر بمانم؟...فرزندم به تو قول میدهم برایت مادر خوبی شوم فقط بیا😔😔 
خوبه   ادامه بده    گرم میکنه    رحمت سرده باید  چیزای سرد مث دوغ ...

اره سردیجاتو قطع کردم فعلا

روزانه بکوب هر سری قبل مصرف اثرش بهتره

اهان پس زیاد درست نکنم

بازم تجربه هاتو اینجا بزارید

عرق رازیانه رو اگه کیست سینه داری اصلا مصرف نکن 

منم مشکل پلی کیستیک دارم الان تقریبا 3ماهه پری نشدم

دفعه قبلم با آمپول شدم. میگم شاید رحمم سرده

ولی کیست سینه دارم رازیانه نمیتونم مصرف کنم

وزن اولیه ۶۵ وزن هدف ۵۵   گروه آبی  ،  شروع ۱۴۰۰/۲/۱۳                   
نه فقط هر سری برای هر بار مصرف من میرختم تو لیوان با پشت گوشکوب له میکردم یا اگه سنگ زعفرون ساب داری ...

خیلی پودر نمیشه اخه اشکال نداره با اسیاب پودرش کنم؟

عرق رازیانه رو اگه کیست سینه داری اصلا مصرف نکن  منم مشکل پلی کیستیک دارم الان تقریبا 3ماهه پر ...

نمیدونم من کلا از رازیانه و عرقش تا حالا استفاده نکزدم