2777
2789
عنوان

شوهرم به حرفم گوش نمیده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 34 پست
والا مامان میکه اوایل نامزد سنگین بودی با کت چقدر خوب الان موهاش میبنده لباس اینجوری شلوار تنگ

خخخخ خب نذار😂😂😂منم بدم میاد مرد خیلی بخودش برسه....مرتبی و شیکی نه ها اونا زن ومرد نداره ولی مو بلند و شلوار تنگ و سوسول بازی نه🤪🤪🤪🤪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخ خب نذار😂😂😂منم بدم میاد مرد خیلی بخودش برسه....مرتبی و شیکی نه ها اونا زن ومرد نداره ولی مو ب ...

گوش نمیکنه به حرفم🥺

اگر نمی خواهی در حق تو داوری شود، درباره دیگران داوری نکن.
بچه هم نیست که!!  اذیتش نکن ، تو رییسش ک نیستی ! تو هم خفن باش ک بهم بیاین 😋

خودش میگ دو روزدنیا بزار خوش باشیم 

منم میگم پس من هرجوری دلم بخاد راه میرم 😕میگ بیخود  والا من باخودشم مانتو جلوباز شلوار پاره پوره زاپدار میپوشم 😬😬😬ولی دوس ندارم موهاش ببنده از این قرتی بازی میک حسودیت میش میترسی دخترا نگام کنن اخه قدبلند هیکل 🙁🙁بعش میاد بیشعور

خودش میگ دو روزدنیا بزار خوش باشیم  منم میگم پس من هرجوری دلم بخاد راه میرم 😕میگ بیخود   ...

شیطووون پس واقعا حسودیت میشه😁

واقعا هم همه نگاش میکنن مثلا من خودم همیشه توجهم جلب میشه البته وقتی متاهله دیگه کسی زیاد نگاه نمیکنه

شیطووون پس واقعا حسودیت میشه😁 واقعا هم همه نگاش میکنن مثلا من خودم همیشه توجهم جلب میشه البته وقتی ...

اره بابا چ جورر😒😒با اینک‌من تو ماشین باهمیم 

اینقدر حرصم گرفته بدم اومده همه عکساش پاک کردم از گوشیم😂مگ نه میفرستادم ...الان بخاطر همین با مامانش قهره پایین نمیره 

شیطووون پس واقعا حسودیت میشه😁 واقعا هم همه نگاش میکنن مثلا من خودم همیشه توجهم جلب میشه البته وقتی ...

درخواست دوستی قبول میکنی کارت دارم😉

من هرچی به شوهرم میگم بلند کن یه هایلایت خفیف هم بنداز توش گوش نمیده😐😐😐

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇