2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

129 بازدید | 17 پست

سلام دوستای گلم من میخوام این ماه اقدام به بارداری کنم به دلایلی میخوام بچمون پسر باشه( و من راضیم به رضای خدای مهربونم )این ماه چیکارا کنم چیا بخوریم و داروی گیاهی اگه میدونین یا هر چی میدونین بهم بگین ممنونم ازتون

گرمی جات تا میتونی زیاد بخور لبنیات و .. محدود کن 

سردی جات نخور 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

الان ترور میشی میان میگن مگه دختر خار داره🤣🤣🤣🤣

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

اسپرمی که الان میریزه بیرون ۴۰ روز پیش هرچی خوردین به اون ربط داره .دخترxداره پسرتعیین کننده اس

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

روزای تخمک گذاری اقدام کن اگه دوره پریودت قشنگ مرتبه از روز سیزده تا هفده‌ یه روز در میون اقدام کن

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

من راجع به تعیین جنسیت پسر خیلی میدونم ولی میترسم بیان هی ریپلایم کنن توهین کنن 🤕☹️

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد

گرمی بخور موادی که پتاسیم و سدیم دارن مثل موز و خرما و خوارکیهای نمکی تو ایننرنت بزن میاره مواد غذایی حاوی پتاسیم و سدیم .میتونی قبل نزدیکی با جوش شیرین و اب با دوش واژن شستشو بدی نزدیکی هم‌ نزدیک تخمک گذاری باشه .

خیلی اعتقادی به تغذیه ندارم چون قصدم دختر بود اما پسر

شد

من لبنیات و اجیل زیاد می خوردم ولز در کل اهل سردیجات بودم، سبزیجات خام و سالاد و برنج زیاد می خوردم، اما وقتز بعد دوماه نتیجه نگرفتم، ماه سوم یکم عسل و سیاهدونه خوردم هنسرم هم صبحها ناشتا یکم عسل خالی می خورد

چون ماه سوم بود براز اقدام گفتبم فقط لذت ببریم از رابطه و به فکر بارداری اقدام نکنیم برای همین هربار من ب ا ر گ ا س م میرسیدم که گویا همین قضیه محیط واژن رو قلیایی میکنه و راه برای حرکت اسپرمهای حاوی کروموزوم ایگرک که همون اقا پسر باشه راحت تر میشه

عزیزم باید رابطه عمیق داشته باشی

قبل از شوهرت حتما ارضا شی

واژنت رو با ابو جوش سیرین قبل از ربطه بشور تا قلیایی شه

حتما حتپا روز که‌تخمکت ازاد میسه رابطه داشته باش

موزو کشمش و توت فرنگی و‌‌‌....زیا بخورین

ويتامين E هر دو تون  اما هر روز نه

موز هر دو  شيره انگور يا خرما و ارده 

اگه توت فرنگي پيدا كردي روز لقاح

دوغ و ماست اين ماه اصلا نخور

قبلش اين جمله رو حتما بگو :

(( خدايا من از علم كمك ميگيرم اما در نهايت مطيع خواسته تو هستيم اگه صلاح ميدوني پسري سالم و صالح عنايت كنر)))

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️