2777
2789
عنوان

بهترین جای جهان شونه ی یاره😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله همیشه خوشبخت باشی  مادر که بشی میفهمی بهترین جای دنیا یه رختخواب گرم و نرمه که بتونی ...

حالتو خریدارم مامانه خوب😍

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
دیگه از ما گذشت ی نر نچسب بداخلاق تو پذیرایی نشسته

انشالله که عشق بینتون هر روز بیشتر و بیشتر بشه😍😍😍

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
بعله😍😍😍

دوس دارم مامان بشم 😍😄

اره واقعاااا ای کاش همش داشته باشمش😭💔

ایشالا ک جفتمون با عشقامون ازدواج میکنیم ناراحتی نداره ک از الان بودنش استفاده کن

14 الان ٢٠

زمان ماتا25 سالگی باهیچ پسری ی کلمه ام حرف نزده بودم. ولی اخرش بادوس پسرم ازدواج کردم. البته اونیکه از 14سالگی باهاته بااونی ک بعد 25سالگی  باهات باشه فرق میکنه عشق بزرگسالی پخته تره. درهرصورت خوشبخت باشین

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
زمان ماتا25 سالگی باهیچ پسری ی کلمه ام حرف نزده بودم. ولی اخرش بادوس پسرم ازدواج کردم. البته اونیکه ...

اره خب ما بچه ها شولوخ شدیم😂😂خب اون ٢٣ سالشه درک و شعورش خیلی بالاس منم همون جوری بار اورده

خب بیار عشقم،،،من ک بعد چهار ماه اقدام اولین باریه ک کلا تو عمرم پریودم عقب افتاده فک کنم نی نی دارم ...

ایشالا ک مامان میشی زوده زود همین فردا😍😍

2790
2778
2791
2779
2792