2777
2789

عوض منم زیارت کن و به امام رضا بگو المیرا گفت این دفعه هم مثل دفعه های قبل دستی که به سمتت دراز شده و پرش کن آقا🖐🖑یا علی ابن موسی الرضا

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

میدونی خیلی دلم میخاد منم بیام زیارت تا حالا نرفتم قسمتم نشده خواهش میکنم از اقا بخاه قسمتم کنه 😍برا بچه دار شدنمم دعا کن .خیلیییییی ممنون .زیارت قبول

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من اسرشب گفتم امام رضا اصلا نیس چون شوهرم خیلی بدجنس و مارو اذیت میکنه و هر روزم بقول خودش میره زیادت نمیدونم چ جوری امام رضا چجوری راهش میده

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔

من برا بچه دار شدنم از همه جا ناامیدم تنها امیدم امام رضاس ک برم و نذر کنم یا بچه دار شم یا دلم اروم بگیره برام دعا کنین قسمتم شه

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
التماس دعا 🙏💙💚 لطفا واسه دوستام هم دعا کن  @باشکوه   @لبخندنگاه   @چمنگ ...

ممنون عشقم

الهی حاجت روا بشی؛ بهترینا رو برات آرزو میکنم💕

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ممنونم دینا جان  ب هرچی ک میخای برسی ان شالله

2790
2778
2791
2779
2792