2777
2789

عوض منم زیارت کن و به امام رضا بگو المیرا گفت این دفعه هم مثل دفعه های قبل دستی که به سمتت دراز شده و پرش کن آقا🖐🖑یا علی ابن موسی الرضا

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

میدونی خیلی دلم میخاد منم بیام زیارت تا حالا نرفتم قسمتم نشده خواهش میکنم از اقا بخاه قسمتم کنه 😍برا بچه دار شدنمم دعا کن .خیلیییییی ممنون .زیارت قبول

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اسرشب گفتم امام رضا اصلا نیس چون شوهرم خیلی بدجنس و مارو اذیت میکنه و هر روزم بقول خودش میره زیادت نمیدونم چ جوری امام رضا چجوری راهش میده

این کاربری سومه چرا تعلیق میشم 🤔🤔🤔🤔🤔

@فرانک20

@ای_ام_دخترحوا

@7869zahra

@hellosummer

@منتظره_معجزه

💙💚🙏

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
ممنون عزیزم که همیشه بیادمی❤❤❤❤❤ استارتر التماس دعا

فدات عزیزم 💖💖💖💖😘😘😘

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       

من برا بچه دار شدنم از همه جا ناامیدم تنها امیدم امام رضاس ک برم و نذر کنم یا بچه دار شم یا دلم اروم بگیره برام دعا کنین قسمتم شه

میدونم خیلی تکراری شده ولی میشه برا مامان شدن منم دعا کنی شاید خدا تورو بیشتر از من دوست داره  .(تنها آرزوم مادر شدنه 
التماس دعا 🙏💙💚 لطفا واسه دوستام هم دعا کن  @باشکوه   @لبخندنگاه   @چمنگ ...

ممنون عشقم

الهی حاجت روا بشی؛ بهترینا رو برات آرزو میکنم💕

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

ممنونم دینا جان  ب هرچی ک میخای برسی ان شالله