2777
2789
اره عزیزم چی بگم عمومیاش از عمومیای رشته های نظری سخت تره زبان تخصصیشم با کلاس زبان اوکی میشه کامل ...

خب چه رتبه ای میخواد ؟؟من خونم تهرانه میشه امیدوار بود همین جا قبول شد ؟؟چرا عمومیاش سخت تره ؟واقعا با کلاس زبان اوکی میشه زبانم چون ضعیفه زبانم ؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چه رتبه ای میخواد ؟؟من خونم تهرانه میشه امیدوار بود همین جا قبول شد ؟؟چرا عمومیاش سخت تره ؟واقعا ...

اره برو کلاس زبان راه بیفت شیش ماه اخرو همراه کلاس زبان تستای کنکوری بزن

ععمومیش سخت تره چون تخصصیش فقط یک درسه

یعنی کتابهای عمومیش فرق میکنه با رشته های نظری ؟؟

منبع هموناس.. ولی خوب بخون

تهران هم اره حتما میتونی بیاری چون خود تهران اموزش زبان داره و بومی گزینی هم هست

من خونمون کرجه تهران میخونم چون کرج فقط ابتدایی داشت

منبع هموناس.. ولی خوب بخون تهران هم اره حتما میتونی بیاری چون خود تهران اموزش زبان داره و بومی گزین ...

نمیدونم میتونم موفق شم یا نه بخاطر همین دودلم .

موسسه زبان خوب تو تهران میشناسین برای همین زبان تخصصی ؟؟؟دانشگاهتون کجاست ؟؟

نمیدونم میتونم موفق شم یا نه بخاطر همین دودلم . موسسه زبان خوب تو تهران میشناسین برای همین زبان تخص ...

دانشگاه باهنر. خیابون ولیعصره

میتونی قبول بشی..

ن من تهران نمیشناسم جاییو ولی کلا اموزشگاه نصیر و کانون زبان خوبه همه شهرا هم داره

دانشگاه باهنر. خیابون ولیعصره میتونی قبول بشی.. ن من تهران نمیشناسم جاییو ولی کلا اموزشگاه نصیر و ...

بعد هر روزه بازه ؟اخه میخواستم بیام از دانشجو ها چن تا سوالم بپرسم و کلا اینکه راضین از رشته یا نه ؟؟ببخش گلم خیلی سوال پرسیدم .