2777
2789
نه دخترم هیچکدوم از اینایی که گفتینو نداره تو این سن ۴۰تا کلمه میگه نگام میکنه تقلید کردن بلده فقط ا ...

والا دختر منم دقیقا تو این سن همین بود،

به# بچه هایمان برچسب نزنیم

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیدم اخه بچه ای تو لباس پوشیدن و پوشک کردن انقد اذیت کنه

من هر بچه ای دیدم همین بوده، این سن، سن اثبات (من) است، بذارید بعضی کاراشو خودش بکنه

گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت 
والا دختر منم دقیقا تو این سن همین بود، به# بچه هایمان برچسب نزنیم

اخه وقتی اینجور لج میکنه نمیشه کنترلش کرد میترسم ازش همش میخاد دنبالش برم خودش هی میاد میگه دست دست یعنی دستمو بگیر بیا دنبالم

نگران نباش عزیزم بیشتر بهش دقت کن اینا دلیل نمیشه  و برای قضاوت خیلی زوده

ولی متوجه میشه چیزیو ازش بخام بیاره حتی بگم جاییو نگاه کنه برمیگرده نگاه میکنه تا من جارو برقی میکشم میدونه بعدش میخام تی بکشم زود تی به دست میاد 

ولی متوجه میشه چیزیو ازش بخام بیاره حتی بگم جاییو نگاه کنه برمیگرده نگاه میکنه تا من جارو برقی میکشم ...

نگران نباش

چیزی نیست

سارا مامان پرهام اطلاعاتش خوبه

برو تاپیکاش باهاش حرف بزن

به نظر من که بچه طبیعی هست 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
نمیدونم بخدا میترسم فقطم رو این موضوع انقد حساسم تا حدی که کارم به دکتر اعصاب میکشه

چقدر حساسی بچت فقط لجبازه به نظرم اینجور بچه ها هوششون عالیه

زندگیه دیگه آدم میسازه تقدیرمیخنده
چقدر حساسی بچت فقط لجبازه به نظرم اینجور بچه ها هوششون عالیه

اتفاقا همه میگن خیلی باهوشه ولی من چیز خیلی خاصی نمیبینم توش فقط اینکه کلمه زیاد میگه تو این سن