بچه سومم دختر شده. خیلی دوست داشتم پسر بود. یه دختر و یه پسر هم دارم. اما احساس میکنم شوهرم خیلی میخواست پسر بشه. اما به روی خودش نمیاره. حالا فقط میگه وقت داریم واسه یکی دیگه ولی به خدا دیگه جونی واسه آدم نمیمونه. در صورتی که توی بارداریهام خیلی بهم کمک میکنه و حواسش به تغذیه ام هست. ولی طاقت میخواد. میگید چیکار کنم؟
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
منم يه دختر يه پسر دارم الانم بچه سومم رو باردارم جنسيتشم پسره شوهر من همش ميگفت کاش پسر باشه تا دخترمون يکي يه دونه باشه از وقتيم فهميد پسره خيلي خوشحاله
در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
اهان خوبه ک بزرگ شدن یکم خدا حفظشون کنه بچه نعمته خوبه هر دوجنسشو داری فک کردم سومی دیگه مهم نیس
میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
اهان من دختدم ۴سالو ۵ماهس شوهرم میگه ن نمیخواد میگه اگه هم میاری دختر بیار شوهرت اگه پسر میخواست خب قبل اقدام چن ماه عرق کاسنی میدادی بهش
حتما بچهاتون ارومن بد قلق نیستن بچم خیلی لوسه طرف مادرشوهرم اینا و مامانم اینا خیلی هواشودارن از دوطرفم اولین شوهرمم خوشش نمیاد زود بیاریم بیاریمم میگه دختر باشه حتما