2777
2789
عنوان

پریروز ی خانومه ب همسرم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 39 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه میتونی پی همه چیو به تنت بمالی بسم الله.... از اون شماره استفاده کن..... اگه نه....بچه داری موقعیت طلاق نداری... پشتوانه نداری... یا به هر دلیلی..... بیخیال باش وفقط وفقط به خودت برس و خوش باش اصلا برا خودت کم نزار و از خودت هم نزن... ...... 

این تجربه شخصیم بود 

کاربر قدیمی ام👩‍👦
😐خدایا بنظرم بیخیال شو فکرشم.نکن بری دنبالش ی سری چیزا بفهمی دگ زندگی نمیش واست

میخام امروز گوشیشو ب ی بهونه ای بگیرم ببینم پاک کرده یا نه

صب هم پسرم خواب بود اتاق تاریک بود تو کمد دنبال وسیله ای میگشتم گفتم ی لحظه گوشیتو بده زود پیامی ک براش اونده بود رو چک کرد داد

فعلا کاری نکن چندبار چک کن گوشیشو ببین بازم درتماسن باهم یانه

میخام پیامای طرف  رو بلاک کنم تو گوشیش وقتی اومد خونه یواش نگا کنم ببینم پیامی داده بهش یا ن

عقل همسرم ب اینا نمیرسه

اگه میتونی پی همه چیو به تنت بمالی بسم الله.... از اون شماره استفاده کن..... اگه نه....بچه داری موقع ...

بچه دارم موقعیت طلاق هم دارم دوس ندارم ی لحظه هم تو زندگی باشم ک بهم خیانت بشه

میخام امروز گوشیشو ب ی بهونه ای بگیرم ببینم پاک کرده یا نه صب هم پسرم خواب بود اتاق تاریک بود تو کم ...

چ خوب میتونم درکت کنم من رفتم دنبال این قضیه رو گرفتم و بعد ک فهمیدم نتونستم کناربیام طلاق گرفتم البته بچه نداشتم....البته الان خیلی خوشحال و راضی ام...اما تو چون بچه داری پیگیرش نشو ب شوهرت محبت کن بیشتر ...ی کم مشکوک هس ولی بیخیال

بچه دارم موقعیت طلاق هم دارم دوس ندارم ی لحظه هم تو زندگی باشم ک بهم خیانت بشه

میفهمم عزیزم درکت میکنم.... فعلا عکس‌العملی که شوهرت متوجه بشه نشون نده.... اون روش بلاک کردن پیام عالیه... خودم استفاده کردم... بیگدار به آب نزن... اگه ریگی به کفشش باشه زود لو میره... مردا خنگتر از اون چیزین که فکرشو میکنیم.... 

کاربر قدیمی ام👩‍👦
میگم نکنه ی وخ جیزی نباشه و اشتبا کنم

واسہ ھمین میگم از شمارہ ناشناس بزنگ اسم شوھرتم نگو فقط بگو با شوھرم چکار داری و تھدید کن زود قطع کن

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم