آیسا65 مدیر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1092 عنوان حلقه پساری | مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 23 پست سلام خانما... من حلقه گذاشتم ده روزی میشهبعد دیشب که ژل میخاستم بزنم یکم انگشتم کردن داخل یه بند انگشت که رفت دستم خورد به حلقهیعنی اینقدر پایین باید باشه؟میترسم نکنه اومده باشه پایین 1398/10/06 | 09:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1027 الان نگرانیم اینه که حلقه اومده باشه پایین یعنی همینقدر پایینه دهانه رحم؟ عزیزم حلقه پایین نیست دهانه رحم پایینه توبارداری که سنگینتر میشه پایینترم نگران نباش یا من اسمه دوا و ذکره شفا
lonaprk عضویت: 1398/09/22 تعداد پست: 3137 متوجه نشدم منظورتو منظورم این بود هممون نابلدیم اومدیم داخل تاپیکت و همش سوال میپرسیم.به شوخی گفتم
آیسا65 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1092 عزیزم حلقه پایین نیست دهانه رحم پایینه توبارداری که سنگینتر میشه پایینترم نگران نباش یعنی دهانه رحم همینجا باید باشه؟ شاید دو سانت بود همش فاصله اش آخه دیروز یکم سرپا بودم بعدشم دلدرد داشتم ترسیدم نکنه جابجا شده باشه
آیسا65 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1092 منظورم این بود هممون نابلدیم اومدیم داخل تاپیکت و همش سوال میپرسیم. به شوخی گفتم خخخ آخه هر وقت من تاپیک زدم همینجوریه باید کلی توضیح بدم که سرکلاژ چیه حلقه چیه آخرشم جوابمو نمیگیرم
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 چقد شد هزینه حلقه؟ژل چقدره هزینه اش؟ نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟
نیلوا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1027 یعنی دهانه رحم همینجا باید باشه؟ شاید دو سانت بود همش فاصله اش آخه دیروز یکم سرپا بودم بعدشم ... آره فاصلش خیلی کمه حالاکه پساری گذاشتی بیشتراستراحت کن من از اول بارداریم تا الان فقط برادسشویی بلندمیشم یا من اسمه دوا و ذکره شفا
آیسا65 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1092 چقد شد هزینه حلقه؟ ژل چقدره هزینه اش؟ حلقه 1200 شد ژل هم 195
آیسا65 مدیر استارتر عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 1092 آره فاصلش خیلی کمه حالاکه پساری گذاشتی بیشتراستراحت کن من از اول بارداریم تا الان فقط برادسشویی بلند ... ممنون عزیزمآره استراحت میکنم. ولی از شانسم اسباب کشی داریم البته مامان همه کارامو میکنه ولی خوب بازم مجبورم خودم دخالت کنم
نیلوا عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 1027 ممنون عزیزم آره استراحت میکنم. ولی از شانسم اسباب کشی داریم البته مامان همه کارامو میکنه ولی خوب با ... خواهش میکنم گلم یا من اسمه دوا و ذکره شفا