2777
2789
ارزو دارم میسد توش زندگی کنم هم باکلاسی و شیکی تهرانو داره و هم امکاناتشو عوضش شلوعی و دود و دمش کمت ...

دقبقا

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه نظری

تو اخبار خیلی میخونم خلاف توش زیاد میشه ک به نظرم همه جا میشه

ولی خودم بعد تهران از نظر فرهنگی کرج جایی ک میتونم تحمل کنم و توش زندکی کنم

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

دیدگاه خاصی ندارم ففط اسمش که میاد یادترافیکای اتوبان کرج تهران میفتم😑

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ارزو دارم میسد توش زندگی کنم هم باکلاسی و شیکی تهرانو داره و هم امکاناتشو عوضش شلوعی و دود و دمش کمت ...

ای خواهر نفس نمیتونبم  بکشیم شلوغی ام ک‌نگم برات 

باتموم قدرتم پای بچه هام وامیستم و زندگیشون میسازم ❤

عاشقشم

توی ایران هیجا غیر از کرج نمیتونم زندگی کنم

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..
من شنیدم خیلی اراذل و اوباش داره

خب تهرانم پایین شهرش داره،کرجم همه جاش نداره بعضی از جاهای پایین داره

میشه واسه شادی روح پدرم، سلامتی وخوشبختی خانوادم صلوات بفرستین،خیر ببینید الهی😘😘