2777
2789
عنوان

بیاین نی نی های دیشب ببینین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2399 بازدید | 97 پست
قائمشهر عزیزم.بله بفرستین

عزیزم اینجا فرستادم خیلی ممنون میشیم نگاه کنی نظرتو بگی

کل آزمایشاتی که بعد عمل واریکوسل رفته براتون فرستادم خلاصه پرونده عمل رو فرستادم، امیدوارم یه راه امیدی باشه 🙏

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔

عزیزم شرمنده دیر جواب دادم امروز دو شیفت سرکار بودم. مواردی عین همسر شما با اسپرماتید میکرو اینجکشن انجام میدن درصد موفقیتش پایینه ولی خیلی ها با همین روش بچه دار شدن.به نظرم با ی دکتر دیگه هم مشورت کنین.

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه سوال بپرسم ؟ خواهر شوهرم سندروم داون داره ممکنه بچه ی ماهم اونطوری شه؟ واینکه تواقدامم ...

عزیزم شرمنده دیر ج دادم امروز ۲ شیفت سرکار بودم.عزیزم سندرم داون ارثی نیست.ی ناهنجاری تو رشد سلول هاست.حتی والدین سندرم دارون امکان داشتن بچه سندرم داون توشون خیلی کمه.قرص یدوفولیک هم یکی از قرصای ضروری قبل بارداریه.

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
@نازگل_خانومم     هستی؟

جانم عزیزم؟بله هستم

@نازگل_خانومم     هستی؟

سلام خوبی

من باردارم ۴ماهمه خارش وازن دارم ولی ترشحات بد بو اینا ندارم ولی بشدت اطراف واژنم خارش داره چیکار کنم یکشنبه هم دکتر میرم‌ بنظرت بگم نگاه میکنه؟من یکم خجالت میکشم..

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
عزیزم شرمنده دیر جواب دادم امروز دو شیفت سرکار بودم. مواردی عین همسر شما با اسپرماتید میکرو اینجکشن ...

خیلی ممنونم عزیزم، خسته نباشی

من تبریزم رفتم پیش دکتر حسن زاده و بهرامی و مرکز ناباروری جهاددانشگاهی همشون همون رو گفتن، مرسی که امیدوارم کردی دوباره میرم پیش یه دکتر دیگه 

توجه 🌺 توجه🌺🤗🤗من یک عدد بانو از تبریز قصد اهدای تخمک دارم،فروش نه ها فقط اهدا🙅 و همچنین میخوام رحم اجاره بدمالبته بدون دریافت وجه فقط بخاطر خدا و خودم و صد البته بگم که خودم بچه ندارم و بیماری هم ندارم علت بچه نداشتن هم از طرف همسرم هس، اگه دکترتون شرایطش این بود که اهدا کننده بدون بچه هم قبول کنه من در خدمت شما دوستان هستم با کمال میل😘                                                                     تاریخ تیکرم هم تموم شد خدا یه بچه بهم نداد😢دعا کنید خدا به من بنده گنهکارش هم نگاه کنه😥چی میشه خدا به داد چشم های گریونم برسه                                              خدایا منو دریاب ✋لطفا بایست و به منم نیم نگاهی بیانداز                    عزیزان نی نی سایتی لطفا دعام کنید تازه متوجه شدم سیروز کبدی دارم(اردیبهشت ۹۹) الان دیگه علاوه بر اینکه خودم نمیتونم بچه دار بشم به دیگران نیز نمیتونم کمک کنم تا به آرزوی پدرومادر شدن برسند.خدایا حکمت کارت چیست؟هدفم رو از زندگی کردن گم کردم خدایا ...‌.😥😥😥😔😔😔
خیلی ممنونم عزیزم، خسته نباشی من تبریزم رفتم پیش دکتر حسن زاده و بهرامی و مرکز ناباروری جهاددانشگاه ...

خواهش میکنم عزیزم.الان قرن ۲۱.دیگه چیزی به نام عقیمی و نازایی نداریم.واس هرچیزی ی درمانی پیدا شده.توکلت به خدا باشه

عزیزم شرمنده دیر ج دادم امروز ۲ شیفت سرکار بودم.عزیزم سندرم داون ارثی نیست.ی ناهنجاری تو رشد سلول ها ...

مرسی عزیزم اشکال نداره ....خیلی استرس دارم ممنونم

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕
مرسی عزیزم اشکال نداره ....خیلی استرس دارم ممنونم

خواهش میکنم گلم

سلام خوبی من باردارم ۴ماهمه خارش وازن دارم ولی ترشحات بد بو اینا ندارم ولی بشدت اطراف واژنم خارش دا ...

آره عزیزم نگاه میکنه😁خجالت نداره پزشکا براشون عادیه😄 شاید عفونت داشته باشی گلم یا حساسیت به لباس زیر

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏

عزیزم قندتون مشکلی نداره.کم خونی دارین.هنگام انجام آزمایش سرما خورده بودین؟یا عفونت دارین؟

عزیزم قندتون مشکلی نداره.کم خونی دارین.هنگام انجام آزمایش سرما خورده بودین؟یا عفونت دارین؟

عفونت بدن منظورتونه یا واژن؟

برای واژنم همون عفونت ک بهتون گفتم دارم عزیزم.

کم خونی ک هم غذای خوب میخورم هم قرص اهن.

سرما و اینا نداشتم🤔

❤🌊ماهی قرمز کوچولوی تودلیه من،دریا دریا دوستت دارم...خداجونممم ازین ماهی کوچولوها تودل همه ی منتظرا بزار..الهی آمین  الهی ک هرچی قسمته؛بهترینش هرچی راهه؛صافترینش هرچی عشقه؛داغترینش هرچی صلاحه؛خیرترینش هرچی خنده ست؛عمیق ترینش هرچی خوبی شادی تندرستی؛بیشترینش نصیب تویی که داری باچشای قشنگت این امضارو میخونی 🙏