aviniii مدیر عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2710 عنوان سرکتاب | مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 22 پست سلام دوستان کسی رو نمیشناسین برام سرکتاب بگیره واسه خواستگارم لطفا احترام بزارین و کمکم کنین برای آرامش همه نی نی سایتیا صلوات😍😂😘 1398/10/05 | 23:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mمهرنازm عضویت: 1398/07/15 تعداد پست: 586 هزینه دارع؟ اره بابا ۱۰ میگیره .از من ۱۰ گرفتم .منم امتحانی زنگ زدم دیدم درست میگه
عزیزکرده عضویت: 1397/08/26 تعداد پست: 22106 اره فکنم زنگ زدمگفتپول بدم اوند اولش کلی اسم ایمه رو اورد ۴ککروم در راه رصای خداس وقتی گفت پول تکلیفش معلوم شد بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
soode71177 عضویت: 1398/12/18 تعداد پست: 20 من از یه خانومی واسه مشکلم دعا گرفتم که آیه قرآن بود و کلا دعا هایی که میداد از روی قران بود ،مشکلمم برطرف شد ،قیمتشم خوبه ۰۹۱۰۱۷۸۹۴۲۸
nazaninkhatoon عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 674 من میشناسم کارشم خوب بود معرف هم داشته باشی خیلی کم هزینه میگیره انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)
kiddo عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1328 من از یه خانومی واسه مشکلم دعا گرفتم که آیه قرآن بود و کلا دعا هایی که میداد از روی قران بود ،مشکلمم ... چقدر میگرفت؟ ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
nazaninkhatoon عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 674 چقدر میگرفت؟ واسه من اشنا بود 5 هزار بیشتر نگرفت درستم دراومد انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)
kiddo عضویت: 1398/11/23 تعداد پست: 1328 واسه من اشنا بود 5 هزار بیشتر نگرفت درستم دراومد تلفنی جواب میده؟چون دیشب شماره ش برداشتم ما انسان ها همه گناه کار هستیم و اجازه نداریم به خاطر تفاوت در نوع گناهمان یکدیگر را به چشم حقارت نگاه کنیم...
nazaninkhatoon عضویت: 1398/12/24 تعداد پست: 674 تلفنی جواب میده؟ چون دیشب شماره ش برداشتم واتساپ و تلگرام جواب میده انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)