2777
2789
عنوان

لالایی بلدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لالا گل پونه  گل زیبای بابونه  بپوش از برگ گل پیرهن  هواگرمه تابستونه ...

ممنون

مبتونم اخرش بگم هوادسرده زمستونه

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
لا لا لا لا گل زیره بابات رفته زن بگیره😌

بترکی😂

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

لالایـ ی نـه اما یـه شعر برای طوطی م میخونمـ که خیلی دوست داره و آروم خوابش میبره :))

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   

لالا لالاگلم باشی بزرگ شی همدمم باشی

لالا لالا گل نازم تویی سرو و تویی کاجم

تویی افسر تویی تاجم لالا لالا گل گندم امان از حرف مردم لالا لالا گلم زیباست برای من همه دنیاست لالا لالا گل پونه انار کردم برات دونه بخور جونم نگیر بونه لالا گلم خوابید به رویش نور مه تابید 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

لالالالا گل دشتی همه رفتن تو برگشتی

خداوندا تو پیرش کن زیارت ها نصیبش کن

لالالالا گل زردم نبینم داغ فرزندم 

خداوندا تو پیرش کن کلام الله نصیبش کن

لالالالا گلم باشی بزرگ شی همدمم باشی

خداوندا تو ستاری همه خوابن تو بیداری

لالالالا گل هشخاش بابات رفته خداهمراش

بابات رفته به هل چینی بیاره قند و دا چینی

لالا لالاگلم باشی بزرگ شی همدمم باشی لالا لالا گل نازم تویی سرو و تویی کاجم تویی افسر تویی تاجم لا ...

دستت درد نکنهدخوندم براش😍

دستت درد نکنهدخوندم براش😍

خواهش میکنم خدا حفظش کنه 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

لالالالا گل دشتی همه رفتن تو برگشتی خداوندا تو پیرش کن زیارت ها نصیبش کن لالالالا گل زردم نبینم دا ...

ممنون گلم😚

دارچینی بود آخرش.بازم بلدم از بس برای دختر نا آرومم خوندم از اول ابتدایی تا حالا انقد شعر حفظ نکردم

ای جانم😍