2821
2789
عنوان

کادوی یلدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 27 پست
اره بخدا حالا اگ رسمی ب عهده من باش انجام ندم میخوام ببینم اونا سکوت میکنن

منم انقد سکوت کردم در مقابل کم کاریاشون فک کردن حالیم نبس حتما...الان ک نامزدی باید کاری کنی ک ارزشت حفظ بشه..بعضیا خودشون حالیشون نبست نمیفهمن باید با زور بهشون حالی کنی....نمیگم کار درستی کردی دعوا کردی..میتونستی با زبون بهتری بگی جوریکه شرمنده بشن....الانم اشکالی نداره..تو اصلا زنگ نزن بهش.هرچقدم طول بکشه اون باید بزنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین اخه تو خوانواده شو نمیشناسی اصلا بهم احترام نمیزارن  زورم میاد

ببین الان بحث سر شوهرته! که میگم نباید بخاطر بی عقلی یا رسم نداشتن خونوادش باهاش دعوا کنی و تحقیرش کنی! شما هم رسمای اونا رو انجام ندید!

از سردی هوا فقط زود به زود جیش آوردنش واسه ماست.
نه ولی ببین چند وقته عقدم خواهرشوهرام اصلا دعوتم نکردن خونه ی باباش ماهی ی بار بهم میگن بیا اصلا بهم ...

من ۴ماه عقد بودم ۳بار رفتم. تا بعد عروسی برادراش دعوتم نکردن. احساس میکنم شما زیاد حساسی

ببین الان بحث سر شوهرته! که میگم نباید بخاطر بی عقلی یا رسم نداشتن خونوادش باهاش دعوا کنی و تحقیرش ک ...

باورکن مامانم دوسه روز ی بار شوهرم و دعوت میکنه بعد این اصلا ب من نمیگه بیا بریم خونمون 

من ۴ماه عقد بودم ۳بار رفتم. تا بعد عروسی برادراش دعوتم نکردن. احساس میکنم شما زیاد حساسی

بحث احترامه عزیزم وقتی دعوت نمیکنن بهت بی احترامی شده درصورتی ک من خاله هامم دعوتم کردن

من عید نوروز بود گفتم حق ندارین برام عیدی بیارین .

تموم خرجا وپولا از شوهرم درمیومد .

و خانواده شوهرم با خودشون حداقل 20 نفر میاوردن اوناهم میزدن میرقصیدن میخوردن میرفتن .

منم حرصم درمیود .

گفتم عیدی حق ندارین بیارین .دعوا کردم .

اخرش مادرشوهرم با 6 نفر اومدن گفت ما رسم داریم .

میگفت میخواستم 50 نفر بیارم از زن داداشام و خاله ها و زن دایی ها و .....   :( 

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(
من عید نوروز بود گفتم حق ندارین برام عیدی بیارین . تموم خرجا وپولا از شوهرم درمیومد . و خانواده شو ...

باورکن حتی شب یلدام دعوتم نکردن ماهی ی بار مگه بهم بگن بیا خونمون اونوقت شوهرم دوسه روز ی بار ما دعوتش میکنیم 

باورکن حتی شب یلدام دعوتم نکردن ماهی ی بار مگه بهم بگن بیا خونمون اونوقت شوهرم دوسه روز ی بار ما دعو ...

خب عزیزم از شانست خسیس هستن .

تو هم با دعوا هیچکاری نمیتونی بکنی .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(