2777
2789

وای التماس میکنم دعا کن مشکلم حل شه خواهش میکنم بگو مریمم همونی که ۱۵ دی از امامزاده صالح شفا گرفت کمکم کنن خواهش میکنم دوباره داره ۱۵ ام میشه خواهش میکنم به حرمت قرآن نذار دلم بشکنه التماس میکنم التماس میکنم نذارین دست خالی برگردم من تو دلم فقط عشق بود نذارین دوباره به آخر برسم😭😭😭😭😭

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای این دوستان هم لطفا دعا کن شفا برادر زاده ایشون @فرنیا1397 @hellosummer     @با ...

ممنونم مهربونم😍

استارتر منم دعا کن، منم دعات میکنم خدا اجرت بده

برای دوستامم دعاکن

@فرانک20  

@looovely دعاکن بچه اش سالم به دنیا بیاد

@زرشکپلو سالم به دنیا اومدن تو دلیش

@گلکی  سالم به دنیا اومدن تو دلیش

@mamiyeroham شفای خودشون و جوش خوردن پای شکسته مادرشون

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
@رهگذرپاییزی   🌹🌹🌹

فدات ابجی گلم😍 موقع قران مغرب دقیق نمیدونم فک کنم بالای 50 امن یجیب از ته دلم برات گفتم، حاجت روا باشی😍 الهی امین 

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
قربونت برم❤ توهم برامن دعاکن اگه صلاحمه مامان بشم....

حتما این قدر خودت خوب و مهربونی که مطمئنم خدا نظر ویژه داره بهت الهی ماه بعد همین روزا بیای بهمون خبرای خوب بودی اشک شوق بریزیم برات برات سوره مریم میخونم اگه قابل باشم😘😘😘

السلام علیک یا حضرت معصومه

ضامنم شو که خدا دخترمو سلامت بده بغلم🌹🌹🌹🌹🌹

دو تا سقط داشتم روزای خیلی بدی رو گذروندم همش نگران همش ناراحت.تا اینکه فهمیدم دوباره باردارم خیلی واسه بدست اوردن دخترم تلاش کردم هم استراحت مطلقم هم شیاف استفاده میکنم هم امپول هم قرص که واسم بمونه.میشه دعا کنید سلامت بغلش کنم ممنون
فدات ابجی گلم😍 موقع قران مغرب دقیق نمیدونم فک کنم بالای 50 امن یجیب از ته دلم برات گفتم، حاجت روا ب ...

وای وای چقدر آخه شمت مهربون و خوبی😍😍😍😍 خدای شکرت به خاطر این فرشته ناز و دوست دوست داشتنی😍😍😍

قربونت برم❤ توهم برامن دعاکن اگه صلاحمه مامان بشم....

الهی خیلی زود مادر یه فرزند سالم و صالح بشی

@مامانبزرگپانیذ تسکین معجزه وار درد مفاصلش

@رزعشق شفاش و رسیدن به عشقش

@1321 مامان شدنش

@0987654321 مامان شدنش

@ابرخیال شفای فرزندش