💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔
من دبدم کسایی رو ک تو یک روز بیشتذ ده کیلو کم کردن
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
۴۰۰ خیلی کمه دختر جان داغون میشی ضعف اعصاب میگیری نرمالس ۱۰۰۰ کالری هست نه کمتر
ن ابجی زیادم برام سخت نبود شاید یکم گرسنگی اذیتم میکرد ولی الان واقعا حس خوبی دارم بیشتر میوه و سبزیجات تو برنامه غذاییم بود سعی میکنم گوشت رو کنار بذارم و سبزیجاتو میوه جات تو برنامه غذاییم باشه
کسی که فقط روزی 400 کالری بخوره یعنی قرص خورده کلا مخش دستور غذا خوردن نمیده
وگرنه محال فقط 400 کالری اونم دو هفته پشت سر هم
خوشحال نباش همش برمی گرده خیلی زود چون غیر اصولی و پوستت وموهات داغون
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
دقیقاااا👍 ریزش مو...شل شدن پوست....لاغری بیش از حد صورت ....ضعف اعصاب
💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔