2777
2789
روزی چهارصد کالری اولش خیلی سخته ولی کم کم میلت ب غذا کمتر میشه البته کنارش داروی کاهش وزن هم میخورم

۴۰۰😐😐😐 وا مگه میشه چقدر کم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

منم با کالری شماری تو 5 ماه 19 کیلو کم کردم اما اینقدرررر به خودم سخت نگرفتم کالریام بین 1000 تا 1500 بود 

لاغری# به هر قیمتی ارزش نداره👍

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔                                             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا امکان نداره 

من دبدم کسایی رو ک تو یک روز بیشتذ ده کیلو کم کردن

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
منم با کالری شماری تو 5 ماه 19 کیلو کم کردم اما اینقدرررر به خودم سخت نگرفتم کالریام بین 1000 تا 150 ...

زیر هزار عوارضش خیلی زیاده

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
۴۰۰ خیلی کمه دختر جان داغون میشی ضعف اعصاب میگیری نرمالس ۱۰۰۰ کالری هست نه کمتر

ن ابجی زیادم برام سخت نبود شاید یکم گرسنگی اذیتم میکرد ولی الان واقعا حس خوبی دارم بیشتر میوه و سبزیجات تو برنامه غذاییم بود سعی میکنم گوشت رو کنار بذارم و سبزیجاتو میوه جات تو برنامه غذاییم باشه

کسی که فقط روزی 400 کالری بخوره یعنی قرص خورده کلا مخش دستور غذا خوردن نمیده 

وگرنه محال فقط 400 کالری اونم دو هفته پشت سر هم 

خوشحال نباش همش برمی گرده خیلی زود چون غیر اصولی و پوستت وموهات داغون 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
زیر هزار عوارضش خیلی زیاده

دقیقاااا👍 ریزش مو...شل شدن پوست....لاغری بیش از حد صورت ....ضعف اعصاب

💔گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود💔گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود💔گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است💔گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود💔گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست💔گاهی تمام شهر گدای تو میشود💔