reyhan75 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4219 عنوان روش جلوگیری 236 بازدید | 17 پست سلام خانوما روش جلوگیری چه مدلی خوبه همشون قطعی نیستن ولی خب از نظرمزایا ومعایبشکان.دو.م واقعا مزاحمه و نمیشه استفاده کردقرص ضدبارداری هم بهم نمیسازه میخوام آیودی بزارم مامانم میگه میگن چسبندگی میاره برای کسایی که هنوز بچه نیوردن بعد ممکنه حامله نشه 1398/10/05 | 14:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhan75 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4219 طبیعی هم ریسکش بالاست هرچند من ۲ساله طبیعی جلوگیری کردم حامله نشدم ولی خب به استرسش نمی ارزه
شمیم_تو عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8972 من که تا الان طبیعی داشتم هرماه استرس و بیچارگی ی بارم پیش آب داخل شد قرص خوردم میخام ک. آن. دوم بزارم امیدوام حساسیت نداشته باشمبهترین راه میگن ک. اندوم یا قرص یاسمین روکین هس
سکینه_لوپز عضویت: 1398/05/13 تعداد پست: 4471 دیگ همه روگفتی بده ک میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔 شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 كاندوم كجاش مزاحمه؟؟؟😑😐😐😐 "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
نارنیا1 عضویت: 1393/04/23 تعداد پست: 56444 قرص خارجی بخورمنم ازین ماه میخام بخورم،بنظرم از همش بهتره بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27544 منم طبیعی ام تا الان که مشکلی نداشتم بقیه روشام کلی ضرر دارن🤔 عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
ak80 عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 705 من طبیعی جلوگیری میکنم ولی چون تنبلی تخمدان دارم دکتر ی قرص داد گفت هم جلوگیری میکند هم تنبلیو بهبود میده ولی هنوز تهیه نکردم اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.....دل من داند و من دانم و دل داند و من.....خاک من گل شود و گل شکفد از گل من.....تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من
reyhan75 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4219 من طبیعی جلوگیری میکنم ولی چون تنبلی تخمدان دارم دکتر ی قرص داد گفت هم جلوگیری میکند هم تنبلیو بهبود ... منم تنبلی دارم گفت ضدبارداری بخور ولی وقتی میخورم اعصابم بهم میریزه مشکل قلبی هم دارم میترسم بخورم
reyhan75 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4219 كاندوم كجاش مزاحمه؟؟؟😑😐😐😐 برای من که اصلا مزاحمتی نداره مردا دوست ندارن
گـــــيـــوتـــيـــن عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 4338 برای من که اصلا مزاحمتی نداره مردا دوست ندارن مردا رو بيخيال بابا مردا ادا زياد دارن "درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 من طبیعی جلوگیری میکنم ولی چون تنبلی تخمدان دارم دکتر ی قرص داد گفت هم جلوگیری میکند هم تنبلیو بهبود ... اسمشو میدونی؟ دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد
شمیم_تو عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 8972 مردا خیلی پروووو تشریف دارن همسر منم دوس نداره ولی ببخشید اما بیخود کردهمنو بیچاره کنه خوبه! تو این هاگیر واگیر ی بچه بزاره رو دستم
reyhan75 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 4219 مردا رو بيخيال بابا مردا ادا زياد دارن خب نمیزاره من نمیتونم بزور که...
هامیرا عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 10226 کاپوت عالیههیچ مزاحمتی هم ندارهیه تجربه خوب:گاهی از نوع فضاییش استفاده کنید خیلی باحالهاز دیجی کالا راحت میتونید سفارش بدید و یه خاطره خوب بسازید دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد