2777
2789
عنوان

الان باس عاقایی...

102 بازدید | 10 پست

الان اگه بودی من و تو باهم دعوامون شده بود منم راحت ترین روش و البته ناکارآمد ترین روش و انتخاب میکردم و باهات قهر میکردم و سرمو با ارتا و پارلا و سینا گرم میکردم بعدم‌سریع پروفایلمو تو تلگرام و استوری اینستا گرام اینو میزاشتم تا همه بفهمن چقدر تو عبضیییییی هستی😆😆

چس_ناله#  

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   

آبله مرغون دارم تو گلوم آبله زده دارم از درد پر پر میشم😭

چس_ناله#  

😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

عاقایی چه عیال سیتان پیتانی انتخاب کرده...خدا بهش صبر بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آبله مرغون دارم تو گلوم آبله زده دارم از درد پر پر میشم😭 چس_ناله#   😁

الان باس پروفایل بزنی حالم بده !!!!بعدم عکس سرم زدن تو بزاری استوری😆

سیتان پیتان چیه دیگه😆

نمیدونم همینجوری اومد به ذهنم.....😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
الان باس پروفایل بزنی حالم بده !!!!بعدم عکس سرم زدن تو بزاری استوری😆

😂😂آخه هنو سرم نزدم ک😁

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
😂😂آخه هنو سرم نزدم ک😁

کلا تو  اینستا ببخشیدا از این چس بازیا مده طرف عکس سرم زدن میزاره تو اینستا بعدم میزنه حالم بده .بعد تا ۲۴ساعتم جواب نمیده که همه نگران شن بعد میگه خوبم فقط یه سرماخوردگی کوچولو بود😆😆

الان باید یه مشت میزدی زیر چش عاقایی و استوریش میکردی عاقب در افتادن بامن= ور افتادن

بعدم خوار شوورا و بردار شووورامو روش منشن میکردم 😆