2777
2789
عنوان

3 تا از ماهیام ناپدید شدن😫

3481 بازدید | 205 پست

بچه ها من 5 تا زبرا داشتم دوتا انجل و یه روح شب و یه شیشه پاکن و دوتا دیگه که اسمشو نمیدونم ولی همشون گیاه خوارن

دیروز خونه نبودم شب که اومدم دیدم 3 تا از زبرا ها نیستن همممه جارم گشتم بیرون نپریده بودن گوشت خوارم نیست توشون که خورده باشنشون😰

کجان اخه کسی میدونی چی شدن؟؟؟؟؟

با کمال تاسف و تاثر توسط بقیه خورده شدن 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

روح شب بر خلاف آرامش ظاهریش عصبی بشه یا زبرای جدید ببینه یه لقمه چپ میکنه 

سعی کردند ما را دفن کنند غافل از آنکه ما بذر بودیم  🌾🌾🌾          اگر مثل من فکر نمیکنی ، اگر نظرت به  نظرم نزدیک نیست ، اسرائیل نیستم که از صفحه روزگار محوم کنی 🤐من نماینده یک تفکرم به حرفام فکر کن 🤔 ، مجبور به بحث هم نیستی اگر دوست نداری ادامه نده راه خودت رو برو ولی گزارش نزن تعلیقم  نکن 🙏  چون من برمیگردم مثل الان که هستم 😊 .

منم ی زمان اکواریوم داشتم با اینکه همشون گیاه خوار بودن 

شب خابیدم صبح پاشدم دیدم دوتاش نیست

هرچی گشتم نبود احتمالا خورده شده بودن 

مامان امیرعلی کوچولو و حلما کوچولو هستم