2777
2789
عنوان

بچه ها کمک بچم مریضه

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 52 پست
فقط دندون قروچه نداره اخه شنیدم تو ادارم یه نوع انگل هس که خیلیم خطرناکه واسه همین ترسیدم

برو حتما ازمايش مدفوع بده اما ميتوني تو خونه اويشن و پونه كوهي دم كني بدي بخوره يا سير تو ماست رنده كن بده بخوره كلا بايد رودهو كبد  رو پاك سازي كني

اره اون سری خودمون قرص میخوردیم ولی الان خودمم خارش گرفتم

حتما پیگیر باش برای بچه خیلی ضرر داره تمام ویتامیناش از بین میره دوباره ببرش یه دکتر خوب ببین پرهیز غذایی داشته باشه یا نه 

ای حال نا معلوم آروم باش آروم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو حتما ازمايش مدفوع بده اما ميتوني تو خونه اويشن و پونه كوهي دم كني بدي بخوره يا سير تو ماست رنده ...

به نطرتون ایندفه ببرمش پیش دکتر سنتی ییانه؟

حالا میبرمش یه دکتر سنتی خوب ببینم چی میگه حالا صد درصد انگله که؟همش میترسم یه چیز دیگه باشه 

انگل روده هست كه يا اد اشاميدني الوده خورده يا تخمش تو سبزي بوده بايد دستاش رو مرتب بشوري حمام ببري به نظر من يه دكتر متخصص أطفال بري بهتره اين كارهايي هم كه گفتم انجام بده

انگل روده هست كه يا اد اشاميدني الوده خورده يا تخمش تو سبزي بوده بايد دستاش رو مرتب بشوري حمام ببري ...

اره اب منطقه ما زیاد کیفیت نداره باشه دستتون دردنکنه ممنون از راهنماییتون

چشم خیلیا گفتن پودر سنجد حتما میدم فقط یه چیزی پودرش یا سویقش؟ من پودرشو دارم الان

حریره بپز،بریز توش بش بده.

پسر منم مریضه،تازه یکهفته بود از شر آنفولانزا خلاص شده بود بچم😖😖حالا اسهال استفراغ بدجور😥😥خدایا😥😥😥

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
نه گفت روده هاش عفونت کرده

عرق نعنا یک قاشق بریز تو یک نلبکی آب جوشیده سرد شده بده بخوره ب زوور خوردش کن... پهلوهاش و با روغن کمی چرب کن با روسری بلند پهلو هاش و گرم نگه دار..‌ گاهی هم نبات تو آبجوش ک آب شد بده بخووره خووب میشه