2777
2789
عنوان

کیا مستاجرن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 31 پست
نه فقط واحدی که خودمون توش هستیم، نمیزاره مستاجر بزاریم 

ماله همسرته به کسی ربطی نداره شوهر خودتم باید یه ذره مقاومت کنه دست غریبه ندین آشنا بدین بشینه نتونه مخالفت کنه یا بگین اگه اجازه نمیدی کسی بیاد خالی میمونه شما کرایه هر ماهشو بدین😐ما به پولش احتیاج داریم

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه پول اجارت هر ماه تامین‌یاشه سخت نیست.ولی چشم به هم بزنی سر‌ساله.مواظب خونه هم باید یاشی اختیار ی ...

اجاره نمیتونم بدم سر خونه که ساختیم کلی بدهی داریم سختمون میشه ولی شوهرم میگه طوری نیس چون دیگه کم کم خانواده ها دارن به جون هم میفتن

چرا مادرشوهرت مثل مادر شوهر منه خصوصیاتش😁🙄اونم اصفهانیه

بخدا روزگارمونا سیاه کرده سه سال هیچی از زندگی نفهمیدم نه میتونم با کسی از خانوادم رفت و آمد نکنم اینا هیچی آرامشا ازمون گرفته

بخدا روزگارمونا سیاه کرده سه سال هیچی از زندگی نفهمیدم نه میتونم با کسی از خانوادم رفت و آمد نکنم ای ...

ما هم رهن اجاره نشین قبلیارو دادیم تا از خونه برن حالا پولمون گیر افتاده،همش بهونه میاره یا قیمتای نجومی میده ک کسی طرف خونه اصلااااا نمیاد،اینام همش بحث دارن شوهرم گفت ماشینو میفروشم میدم جای رهن،جالبیش اینجاست ک الان ماشین نداریم فشار اومده بهش گفت هرجور شده باید پولای منو بدین،بخاطر همین میگم باید یه فشاری بالا سرشون باشه

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹
ماله همسرته به کسی ربطی نداره شوهر خودتم باید یه ذره مقاومت کنه دست غریبه ندین آشنا بدین بشینه نتونه ...

اون موقع که ساختیم قرار شد ما ۸ سال اینجا بشینیم حالا میگه من گفتم تا ۸ سال دیگه پول ندارم حالا هم یا بشنید یا برید تا هر وقت داشتم پولتونا بدم

ما هم رهن اجاره نشین قبلیارو دادیم تا از خونه برن حالا پولمون گیر افتاده،همش بهونه میاره یا قیمتای ن ...

مادرشوهر من خیلی حقه بازه تا یه ذره باهاش حرف میزنی خودشا میزنه به قلب دردی شوهرمم میگه نمیتونم زیاد باهاش بحث کنم ،شما رفتید مستاجری یا هنوز هستید؟

دقیقا مثل ما، ولی من مستاجری و از روز اول ازدواجم انتخاب کردم، شوهرم مهندس ساختمونه خودش کلا خونه پدرشوهرمینارو ساخته، یه طبقشم مال ماس، ولی من قبول نکردم برم اونجا، چون جاریمم اونجاس، خونه نوساز شیک، ولی زیر بار نرفتم، 85 تومن دادیم یه جا رهن کردیم با اعصاب آرام و بدون دغدغه

خدا جونم سایه همسرم و بالاسر منو پسرم نگه دار, الهی آمین  
مادرشوهر من خیلی حقه بازه تا یه ذره باهاش حرف میزنی خودشا میزنه به قلب دردی شوهرمم میگه نمیتونم زیاد ...

ما تازه اومدیم عزیزم،توکل ب خدا وقتی قسمتت باشه راحت خدا واست جور میکنه از اونجا بری

لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم مهمونم کنید🙏🌹

منم چنددد سال پیش این نخاله ها بودم... الان چند ماهیه جدا شددم راحت راحتتتم...جداشو اعصاب خودتو راحت کن منم خونه ب اون بزرگی مال خودم و شوهرم بود ولی بخاطر آرامشم اومدم بیرون

🤪🤪🤪🤪🤪
مادرشوهر من خیلی حقه بازه تا یه ذره باهاش حرف میزنی خودشا میزنه به قلب دردی شوهرمم میگه نمیتونم زیاد ...

مادرشوهر منم همین بود ولی چند روز رفت ی جایی ما اثاث کشی کردیم و فرااار

🤪🤪🤪🤪🤪

نه من ۹۶اومدم خونه بخت از اون موقع مستاجریم..درسته خونه داشتن مهمه اما اجاره نشیتی خوش نشینی..اتفاقامادر همسر من گفت نهایتش یه ماه باهمدمیسازیم بعدا دعوا بگومگو شرو میشه..گفت پسرم از اول دوری و دوستی

اونور من نمیدونم کرایه ها چه قدره ولی تهران کرایه زیر یه تومن نیس😐پوستمون کنده شده

عزیزم ما تبریزیم اجاره ماهم زیر یه تومن..پایین شهر باید بری..ما خودمون ۱تومن اجاره میدیم

اونور من نمیدونم کرایه ها چه قدره ولی تهران کرایه زیر یه تومن نیس😐پوستمون کنده شده

عزیزم ما تبریزیم اجاره ماهم زیر یه تومن..پایین شهر باید بری..ما خودمون ۱تومن اجاره میدیم