2777
2789
من ندیدم اخه گفتم بذار بیاد خونوادم دس از سرم وردارن 

ببین باهاش حرف بزن شاید خوب بود ولی با خانوادت کار نداشته باش

با دوست پسرت مدضوعو مطرح کن اگه نخواد میگه برو

واقعا شرایط سختیه درکت میکنم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
ببین باهاش حرف بزن شاید خوب بود ولی با خانوادت کار نداشته باش با دوست پسرت مدضوعو مطرح کن اگه نخواد ...

دعاکن تا قبل اومدن خاستگار زنگ بزنه اجی دلم خیلی گرفتس اخه اونو میخام دوسش دارم خیلی😭😭😭😭 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دعاکن تا قبل اومدن خاستگار زنگ بزنه اجی دلم خیلی گرفتس اخه اونو میخام دوسش دارم خیلی😭😭😭😭 

انشالله ک هرچی ب خیرو صلاحته اتفاق بیفته

تو زنگ بزن عشقم تکلیفتو روشن کن

❤❤❤ریپلای❤❤❤
انشالله ک هرچی ب خیرو صلاحته اتفاق بیفته تو زنگ بزن عشقم تکلیفتو روشن کن

من زنگ زدم بهش حرفامو زدم. دیروز ز زد گفت سرکارم برم خونه باهات حرف میزنم منتظر تماسش بودم ز نزده هنوز ☹

اگه دو طرفست منتظر بمون

بخدا عشق منو نابودم کرده 😔😫

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
مجردی؟ اره دگ ۲ سال باهمیم 

اره😭

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
چرا گریه☹ دوستی باهاش گلم؟

نه دو ماهه جدا شدیم

ی ثانیه یادم نمیره

قلبم کبابه

چرا کات کردی ؟ میفهمم من ۴ روزه قلبم سنگین شده کات کزدم . 

ما همو دوس داشتیم خیلیم زیاد

ی سری از خدا بیخبر موش دووندن و خراب کردن

چشای سبزش دیوونم کرده😭

اگه بخادت نمیتونن کاری کنن ک . وای عاشقی خیلی سخته 😭😭😭 منم دلم کباب 

نمیشد مقصر اونم نبود

ی سری حرف زدن پشتم ک حرمتا ریخت قبحش ریخت