2777
2789
عنوان

میشه بیاید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 48 پست
چشم عزیزم امروز براشون میخونم اتفاقا روزه هستم اگر خدا قبول کنه ولایق باشم دعا میکنم شما هم یه دعای ...

😍😍😍 روزه ای؟؟ قبول باشه پس منم دعا می خواااامم😭😭

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐
چشم ب نينيم ميگم دعاكنه ❤️😍 ان شاءالله حاجت روا باشي عزيزم🙏🏼❤️  

ای جووونم اون نی نی کوچولو رو میبوسمش من😘😘😘 مادرشم حاجت روا باشه، الهی امین🙏💞

هرکیو لایک کردم برای حاجت دلش صلوات میفرستم، اگه برام صلوات فرستادید لایک کنید براتون بفرستم عشقا🌱 تقدیم کنیم به اقا صاحب الزمان برای ظهورشون ان شالله💐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وایییییی فدات بشم الهی چقدر شما مهربونی😍😍😍

خدا نکنه عزیزم حاجت روا باشی😍 

بله گلم حتما دعات میکنم موقع افطار. 

عزیزدلمی

منم دعاگوت هستم💜

@زرشکپلو     لطف میگنی به تو دلیت بگی دعاش کنه؟🙏 الهی به موقع و سلامت بغلش بگیری ...

دخترم استارتر عزیز من امشب وقت افطار برات میخونم ودعای سریع الاجابه هم میخونم انشالله که دل ناشادت شاد بشه وحاجت روابشی 

انشالله این دختر مهربون منم @رهگذرپاییزی هم دل شاد ولبش خندون بشه انشالله همه وهمه التماس کنندگان هم حاجت روا بشن وغم وغصه از همه وهمه دور بشه ودلخوش وخوشبختی وسلامتی وموفقیت وعاقبت بخیری جاش بیاد

آمین آمین آمین

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
دخترم استارتر عزیز من امشب وقت افطار برات میخونم ودعای سریع الاجابه هم میخونم انشالله که دل ناشادت ش ...

خدا شما رو برامون خفظ کنه مامان جووونم😍 هرچی از خوبیتون بگم کمه💜💜💜 

دخترم استارتر عزیز من امشب وقت افطار برات میخونم ودعای سریع الاجابه هم میخونم انشالله که دل ناشادت ش ...

خیلی دوستت دارم مامان جونم خیلیییی

الهی همیشه دلتون شاد و تنتون سلامت باشه🌹🌹🌹

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
چشم ب نينيم ميگم دعاكنه ❤️😍 ان شاءالله حاجت روا باشي عزيزم🙏🏼❤️  

الهییییی فدای نی نی و مامانش بشم ممنونتم بگووووو دعام کنه خیلی حالم بده😭💖💖💖

الهییییی فدای نی نی و مامانش بشم ممنونتم بگووووو دعام کنه خیلی حالم بده😭💖💖💖

خدانكنه عزيزدلم❤️ 

براي ارامش و حاجت رواييت ايت الكرسي و ٣تا توحيد ميخونم 

ان شاءالله خيلي زود ارامش بگيري دوستم❤️

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
خدانكنه عزيزدلم❤️  براي ارامش و حاجت رواييت ايت الكرسي و ٣تا توحيد ميخونم  ان شاءالله خي ...

خیلی ممنونتم عزیز دل امیدوارم همیشه شاد باشی😘😘😘

چشم عزیزم امروز براشون میخونم اتفاقا روزه هستم اگر خدا قبول کنه ولایق باشم دعا میکنم شما هم یه دعای ...

وای قبول باشه توروخدا دعام کنید😭🌹🌹🌹

@باشکوه   @ویهانمهر   @فرانک20   @رهگذرپاییزی   @ای_ام_دخترحوا ‍ ...

مرسی عزیزترینم.میبخشید الان پیامت رودیدم.🙏🌹💖💖

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉