2777
2789
جدا؟ من خیلی میخورم حالا دکترت چی گفته؟ 

گفت تو.سرگردان هست ولی سرم خاموش گردنم فعال سرمون زده ب دستم فعلا ده تا سرم باید بزنم نامردمان خاموش بشه بعد شروع ب خوردن قرص کنم الحمدالله حمله  صورت نگرفته من همون اولش فهمیدم میتونم کنترلش کنم بچه‌ها تروخداااااا از استرس و سردیجاااااات دوری کنید ک باعث فعال شدن ام اس میشه چون تو همه بدان هست ولی خاموش شرایطش محیا بشه فعال میشه

مامان دوقلوها🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا ولی خب با دارو دیگ زندگیت مختل میکن خ چیراو باید بذاری کنار  خ اذیت میشی

مطمئن باش الان اگ بری بیرون از ده نفر حداقل سه نفرشون مشکلشون‌مشابه توعه ولی خیلی معمولی زندکی میکنن.

مهم اراده و جدیت خودته ک بتونی اطلاعاتتو‌ببری بالا و‌درمانتو ادامه بدی و کنترل کنی شرایطو.

من یکی ذز فامیلای شوهرم‌ک خیلی ام‌زبر و‌زرنگ‌و همه فن حریفه و فوق العاده اجتماعیه تازخ بعد از ۴سال وصلت با این خانواده فهمیدم سالهاست ام اس داره ولی هیچوقت مشکلی ندیدم تو‌زندگیش،همه‌چیزش کنترل شدس.منم از کسی شنیدم وگرنه هیچ‌علامتی نداره الان ک تحت درمانه

مطمئن باش الان اگ بری بیرون از ده نفر حداقل سه نفرشون مشکلشون‌مشابه توعه ولی خیلی معمولی زندکی میکنن ...

فقط قرصه چیز خاصی نداره دیگ حق سردیجات خوردن نداری چون باز باعث حمله میشه 

مامان دوقلوها🦋
فقط قرصه چیز خاصی نداره دیگ حق سردیجات خوردن نداری چون باز باعث حمله میشه 

سرما، استرس و دخانیات سمه برات. خودتم ک میگی چیز بزرگی نیست نگران نباش دیگه.منم دعات میکنم.

اون فامیل ما گویا بدتر از شمام بوده چون اوایل آمپولای آنچنانی هم باید میخریده میزده.ولی وجدانا اصلا من ندیدم ازش حمله ای داشته باشه.متاهله،دوتام بچه داره الان

عزیزم حالت خوب شده؟ مشکلت برطرف شده الان؟

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃
پلاکام خاموش کلا الحمدالله خیلی خوبم عزیزم

الهی شکرررر

الهی همیشه خوب باشی

من هم یه علایمی داشتم چندوقت پیش و نگران بودم ام اس گرفته باشم. برطرف شد من هم دکتر نرفتم. الان تاپیک شمارو دیدم تصمیم گرفتم الوچه و ترشیجات نخورم و بیشتر گرمیجات مصرف کنم.

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃