2777
2789
عنوان

شوهرم میگه زن اولم ازتوبهتر بود پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 3525 بازدید | 107 پست
حتمازن اولی اومده سراغش خبرنداری یاهم ازخدابیخیر جادوش کرده اخه دوست منم همسرش عاشق شد این ترک گرد ...

نه بابا زنش زن خوبیه بچه روستاس سادس خوشگلم هست منتها شوهر کثافت من هوس بازه میگفت زنم دهن بینه همه ازش سو استفاده میکنن خانوادش خیلی دخالت میکردن منم براهمین طلاقش دادم منم باورم شد بدی از زنش بوده اما حالا میفهمم شوهرم آشغاله

غم کم میخوریم کم که نه هرروز کم کم میخوریم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میشه بگی چه موقع و چرا با اتو ازدواج کرد؟ینی از زن اولش جدا شده بود بعد با تو اشنا شد؟یا ازونایی که ...

نه بابا من شوهر اولمو خیلی دوست داشتم لیلی مجنون بودیم اصلا اصلا قصد ازدواج نداشتم یکی اومد واسطه شد هزار جور دلیل آوردن که زنش شو مرد خوبیه به جون یه دونه بچم اول زندگی اصلا مهرش به دلم نمینشست خیلی باخودم جنگیدم تا ۶ ماه بعداز ازدواج کم کم بهش علاقه مند شدم حالا هم این زندگیمه 

الان زندگیتون در چه وضعیتی؟  بچتون بدنیا اومد؟

سلام گلی الان خدارو شکر خیلی بهتره بچم اره الان سه ماهو دوروزشه شوهرمم بهتر شده اصلا کلا این رو اون رو شده ولی خوب بازم تقریبا مشکل داریم زندگی بی مشکل نمیشه

من عاشق بچم همین الانم تو شکمم باهاش درد ودل میکنم ولی گاهی افسردگی میاد سراغم میخام بمیرم

شوهرت با بچت ک از اون یکی شوهرته خوبه ؟ 

بدجور خیانت دیدم حال دلم خیلی خرابه میخام جدا شم میشه اگر امضامو میخونی برا ارامش و خوشبختیم دعا کنی ؟ 🙏🙏😔😔
شوهرت با بچت ک از اون یکی شوهرته خوبه ؟ 

خوب که مثل پدر خودش باشه نه ولی باهاش بدهم نیست کاملا معمولی عین دوتا همخونه فقط دخترم صداش میزنه بابا  دعواش هم نکرده جز یکی دوبار که لازم بوده .محبت هم نکرده یا بخواد بغلش کنه بوسش کنه