جیرانم مدیر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 473 عنوان بلی یا خیر | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست سلام دوستای نازنینم . میشه لطفا به سوالم فقط با بله و خیر جواب بدین . خواهش میکنم نگید بستگی داره یا مثلا گاهی اره گاهی خیر . ممنون میشم تمام جوانبو در نظر بگیرید تهش بگسد بله یا خیر . سوالم اینه : شمام بخاطر همسرتون مادرشو تحمل میکنید ؟ 1398/10/04 | 15:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جیرانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 473 یه کاری میکنم مادرش به خاطره بسرش منو تحمل کنه 😂😂😂😂
خانم57 عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 2311 قطعاً گر مرد رهی میان خون باید رفت، از پای فتاده سرنگون باید رفت، تو پای به راه درنه و هیچ مپرس، خود راه بگویدت که چون باید رفت
مامانگلم عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 7170 اگه مادرشوهرم احترام خودشا نگه داره تحملش میکنم تحمل ک نه احترامشو دارم اگه روزی روزگاری احترام خودشا نگه نداشت خط قرمز دورش میکشم بخاطر شوهرم نه تحمل نمیکنم هیچ احد و ناسی را
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 بلههههههههههههههههههه🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
جیرانم مدیر استارتر عضویت: 1397/01/21 تعداد پست: 473 گلم رابطه اتونو میتونید کم کنید ،منفعل بودن در برابر شرایطی که انسانو اذیت میکنه درست نیست. شاید حق با شما باشه
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86955 متأسفانه بله. بااینکه دارم زجر میکشم اما بخاطر خوبی ها و تنهایی همسرم تحملش میکنم