2777
2789
استارتر عزيز ما گربه داريم اما بچه نداريم. گربه مثل سگ تربيت پذير و فرمانبردار نيست و اصولاً مهر و م ...

من با پرشین زیاد حسه گربه نمیگیرم😂گربه باید شیطون باشه انقد باهاش بازی کنم و بدوعه تا دلم خنک بشه

انقد شیطونی کنه و هی فشارش بدمممم تا دلم خنک بشه

اونا که عالیننن ، فقط خیلیییی شیطونن ، 😍😍 من که عاشق هرچی موجودم که چارپا باشه🤣 از موش ...

واااای منم😍😍😍😍😍😍😍😍و متاسفانه فقط از سوسک میترسم😑😑😑

چند سال پیش توی باغ وحش بابلسر یه بچه شیر ناز کردم...هنوووز شبا خابشو میبینم از بسسسس ک برام حس قشنگی بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر عزيز ما گربه داريم اما بچه نداريم. گربه مثل سگ تربيت پذير و فرمانبردار نيست و اصولاً مهر و م ...

منظورم از بى آزار اين نيست كه آزار خاصى ميرسونن گربه هاى معمولى، اما خيلى شيطون تر  و نترس تر هستن. پرشين يه جورايى حالتاى كينگ بودن داره و مغروره ولى معموليا يه كم شيطون و خرابكار تشريف دارن

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود

دو ساله الان گربه دارم😅 اسکاتیش دارم ،اینا هم خیلی خیلی اروم و بی آزارن ،میخوایم باهم باردار شیم🤣🤣🤣

فقط یکم ترس دارم که ندانسته بهم آسیب نزنن

ما بچگی تو حیاط خلوت خونمون چند تا گربه بودن که بهشون می‌رسیدیم و همون جا بچه دارم شدن اما گربه ها باعث سقط نی نی مامانم شد، برا همین ما خانوادگی از گربه بدمون میاد و بهش با دید قاتل نگاه می‌کنیم، مامانم هنوزم پوستشون درگیر بیماری انگل گربس 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
واااای منم😍😍😍😍😍😍😍😍و متاسفانه فقط از سوسک میترسم😑😑😑 چند سال پیش توی باغ وحش بابلسر یه بچه ...

وااااااای آرهههه خیلییی حس خوبیهههه 😍😍😍 چه خوب که اجازه دادن☺️☺️☺️☺️

من با پرشین زیاد حسه گربه نمیگیرم😂گربه باید شیطون باشه انقد باهاش بازی کنم و بدوعه تا دلم خنک بشه ...

دقيقاً منم مثل شما فكر ميكنم اتفاقاً البته جدا از قسمت فشردنش😅

ولى الان اگه مبلهاى نازنين مارو ببينين چه به روزشون اومده حالتون بد ميشه. تازه كاور هم كشيديم. ولى خب شيطنتشون هم خودش كلى سرگرم كنندست و لذتبخش

من مرد هستم و شديداً طرفدار حقوق بانوان چون قهرمان و اسطورهء زندگيم زنى بنام "مادر" بود
اینشو نمیدونم واقعا....ولی اصلا بد ب دلت راه نده من خودم مطمعنم از چیزی ک بهش عشق بدی و عشق بگیری ه ...

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊

آره من خودم عاشقشونم ، فقط ازون جهت نگران بودم که ندانسته مثل دوتا بچه کوچیک بهم آسیب بزنن

اين داستان موى گربه و.... همشون از لحاظ علمى رد شده و واقعيت نداره

بله دقیقا 👍👍👍👍

یعنی تو اینستا یه روز در میون راجع بهش استوری میذارم.که.بفهمن ملت و این خرافه از بین بره !!

دقيقاً منم مثل شما فكر ميكنم اتفاقاً البته جدا از قسمت فشردنش😅 ولى الان اگه مبلهاى نازنين مارو ببي ...

عه فشارش ک خیلی خوبه😂

بلللله مبل...پرده...اینا رو داغون میکنن😅گربه های خاهرم از پرده های نازنینش میرفتن بالا....

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊 آره من ...

نهههه نمیتونم....خونه مادرشوهرمم...اینم وسواس داره😑😑😑😑😑

الهی بگردم... 🙁 نمیتونی الان گربه بگیری ...؟ همیشه اولش مقاومت میکنن ولی بعدش عاشقش میشن😊 آره من ...

انشالله ک آسیب نمیزنن....اتفاقن کلی هم پیشه خدا میگن این آدمه خوبیه😍مواظبش باش