سلام عزیزم من دل درد شدید داشتم.به حدی که از خواب از شدت درد بیدار میشدم و به خودم میپیچیدم.چون پلیکیستیک بودم فکر میکردم بخاطر کیستامه که بعدش فهمیدم خداروشکر باردارم
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇 لینک تاپیک های مفید🔗 ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من همیشه موقع تخمکگذاری درد داشتم بعد ایندفعه که باردار شدم این درده خوب نشد درحدی که شبا پتو رو روش ...
منم مثل شما بودم تخمدونام به حدی درد میکرد که دراز می کشیدم و پا میشدم میمردم فقط درد پریودی هم داشتم بی بی زدم منفی بود آز دادم منفی بود فقط ۳ روز که از موعدم گذشت بی بی هاله افتاد بعد دیگه فهمیدم باردارم
من روز موعدم هاله انداخت ولی ۵هفته و ۴روز رفتم سونو جنین دیده نشد گفت زود اومدی ۲هفته دیگه بیا لطفا ...
من دکترم خودش توی مطبش سونو معمولی داشت اولش گف خارج از رحم نیس بعد هشت هفته سونو قلب رفتم صدای قلبشو شنیدم خودشم دیدم خیلی زود رفتی عزیزم استرس نداشته باش برات خوب نیس خیلی از این استرس ها رو جنین تاثیر میذاره