2777
2789

سلام عزیزم من دل درد شدید داشتم.به حدی که از خواب از شدت درد بیدار میشدم و به خودم میپیچیدم.چون پلیکیستیک بودم فکر میکردم بخاطر کیستامه که بعدش فهمیدم خداروشکر باردارم

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخی خداروشکر برای منم دعا کن

انشالله خدا یه نینیه سالم و صالح بهت بده عزیزم

فقط خیلی عجله نکن چون استرس میگیری

من ۷ ماه طول کشید تا باردار شدم

تا یکسال طبیعیه نشی

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
من همیشه موقع تخمکگذاری درد داشتم بعد ایندفعه که باردار شدم این درده خوب نشد درحدی که شبا پتو رو روش ...

منم مثل شما بودم تخمدونام به حدی درد میکرد که دراز می کشیدم و پا میشدم میمردم فقط درد پریودی هم داشتم بی بی زدم منفی بود آز دادم منفی بود فقط ۳ روز که از موعدم گذشت بی بی هاله افتاد بعد دیگه فهمیدم باردارم

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...
منم مثل شما بودم تخمدونام به حدی درد میکرد که دراز می کشیدم و پا میشدم میمردم فقط درد پریودی هم داشت ...

من روز موعدم هاله انداخت ولی ۵هفته و ۴روز رفتم سونو جنین دیده نشد گفت زود اومدی ۲هفته دیگه بیا لطفا برام دعا کنید. شما چند هفتگی جنین رو دیدین؟

من روز موعدم هاله انداخت ولی ۵هفته و ۴روز رفتم سونو جنین دیده نشد گفت زود اومدی ۲هفته دیگه بیا لطفا ...

من دکترم خودش توی مطبش سونو معمولی داشت اولش گف خارج از رحم نیس بعد هشت هفته سونو قلب رفتم صدای قلبشو شنیدم خودشم دیدم خیلی زود رفتی عزیزم استرس نداشته باش برات خوب نیس خیلی از این استرس ها رو جنین تاثیر میذاره

خدا جونم ممنون واسه همه چی‌...
من دکترم خودش توی مطبش سونو معمولی داشت اولش گف خارج از رحم نیس بعد هشت هفته سونو قلب رفتم صدای قلبش ...

منم سونوشکمی دادم

قراره هفته دیگه برم انشالله تیکر منم یه روزی مثل تیکر شما بشه