taaraanee مدیر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 عنوان شب بمونم؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 20 پست بچه ها من شاغلمروزایی که بعد از اتمام کارم میرم خونه مادرم اینا دوس دارم شب بخوابم اونجا تا فرداشم با ماشین بابام برم سرکار چون طرح داره راحتمشوهرمم تا 11-12سرکاره بنظرتون درسته یکی دورو در هفته اینکارو کنم تنها بخوابم خونه بابام؟؟یا درست نیست اینکار وقتی شوهر دارم؟ اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید. 1398/10/04 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جاااااانا عضویت: 1397/08/28 تعداد پست: 1618 من ااز ازدواجم حتی یه شبم تنهاش نذاشتم گناه داره از سر کار میاد یکی یه لیوان اب بده دستشون سر این مسله مامانم همیشه شاکیه ازم ولی من اهمیت نمی دم بعد ازدواج نفر اول و اولویت زندگیت فقط همسر ادمه بعد بچه بعد پدر و مادر بعدم تنها باشن هزارغلط می کنن
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 کارکردن جرم نیس ولی خونه پدرنمونه تنهای آره درسته. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 مرسی بچه ها منم تا الان تنهاش نذاشتماینکارو نمیکنم پس اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.
sho_sho_1998 عضویت: 1398/08/20 تعداد پست: 617 وا یعنی چی کار کردن درست نیست؟ بیاد اینجا مثل بعضیا تاپیک بزنه بچه ها شما چطوری از شوهرتون پول میگی ... قرار نیس تاپیک بزنهزنی ک کار کنه شوهر بد عادت میشه شوهر میکنیم واس چی اگه قرار بود خودمون کار کنیمبه جای اون بره انواع اقسام کلاس ها باشگاه خرید بچه شو بزرگ کنه مثل خانوم ☺️
سحریگلی عضویت: 1397/09/24 تعداد پست: 4749 قرار نیس تاپیک بزنه زنی ک کار کنه شوهر بد عادت میشه شوهر میکنیم واس چی اگه قرار بود خودمون ک ... نظراتمون راجع به زن و ازدواج یکی نیست.اما نظر شما هم محترمه. لطفا لایک نفرمایید. با تشکر
taaraanee مدیر استارتر عضویت: 1398/07/21 تعداد پست: 3997 قرار نیس تاپیک بزنه زنی ک کار کنه شوهر بد عادت میشه شوهر میکنیم واس چی اگه قرار بود خودمون ک ... نه من متنفرم از درجا زدن و توو خونه موندنحس پوچی و بی مصرف بودن بم میده با احترامهرچقدرم کلاس بری ... اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.