2777
2789

یکی از اقواممون عروسیشه بعد دختره واقعا قیافش متوسط رو به پایینه .یه پسر خیلی خوب و با خونواده عالی اومد و عاشقش شد الان یخچال و تلویزیون و گاز و فر ش و کلا همه چیزو پسره خریده دختر ۱۴تومن شیربها گرفتع که چنتا جنس کوچیک واس اتاقا و اشپزخونه رو گرفتن . 

بعد پسره تو بهترین تالار شهر دارع عروسی میگیرع و خونه بزرگ تو اتافه گرفتع البته اجازه اس . 

پدر و پسر وضعشون خوبه نه عالی 

ولی پدرشوهرمن وضعش عالی در عالیه ولی خب همچین خونه بهمون نداد میگه در اینده میدم یا انجور عروسی نگرفت واسمون😕😕

بعد شوهرم هی میگ تا چند سال بهتر از اونو برات میخرم و ...‌ولی خب کو شب عروسیت بری همچون خونه ی چه بغد چن ساااااال . از گذاشتن فیلم و عکس معذورم چپن فامیلمونه و اشنا داریم اینجا

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

خونه من نسیت به اون خیلی کوچیکه یا جهازم خوبه ها ولی خب برا اون نکه پسرعه خریده چیزای خووب برداشتن . 

اما طلای من زیادعه ولی من دلم از اون خونه ها خواسسسسست

😍20/4/99بود که بی بی چک زدم و مثبت شد😍.     ♥♥خداجونم مراقب کوچولوی توی دلم باش ♥♥❤خدایا مرسی که آرزوهامو دونه دونه براورد میکنی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی 17 سالگی ازدواج کنی ، نمیشه ازت توقع تفکر و رفتار بالغانه داشت 

حتما اون دختر معیارهای مد نظر طرفش رو داشته ، مگه همه چیز قیافه هست ؟.... شما هم عملکرد و انتخاب خودت به این وضعیت فعلیت منجر شده 

الهی خوشبخت بشه 

توهم ک چیزی کم نداری ب فکر یه بنده خدایی باش ک نه میتونه عروسی بگیره نه جهاز نه خونه

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

خودت داری میگی که خونش اجاره هستش دیگه

حتماااااااا بخونین👇❤💚💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

منکه به این نتیجه رسیدم هرچی جهاز کمتر بدیم ارزشمون بالاتره

شوهر بخره بهتره✋

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi
خونه من نسیت به اون خیلی کوچیکه یا جهازم خوبه ها ولی خب برا اون نکه پسرعه خریده چیزای خووب برداشتن . ...

بپذیریم که هرکسی یه جوری زندگیدمیکنه، تو یه چیزایی ما بهتریم تو یه چیزایی بقیه، منم دوستم دارن خونه میخرن، ما خونه سازمانی، یکی هست همین خونه سازمانیم نداره، خونه قبلیمون رسماً یه دخمه ته تهرانپارس بود، زندگیه دیگه

دوستان من اینجا یا برای سرگرمی میام یا مشورت‌ سر مسائل جزئی، نینی سایت اتاق درمان نیست!!! خیلی از مشکلات شما که ازم اینجا میپرسید، نیاز به یه مراجعه حضوری و با کیفیت به یه روانشناس خوب داره!!! برای روانتون ارزش قائل شید!!! دانشجوی دکتری روانشناسی بالینی

ایشالا ک خوشبخت باشن 

خودمم گهگاهی بعضیا رو می بینم حسودیم میشه 

ولی عاقلانه ببینیم خداوند همه چی رو باهم به آدم نمیده 

البته ممکنه بعضیا هم کامل باشن که ایشالا حفظ بشه براشون

ببین درکت میکنم باز این که خوبه

زن پسردایی من جهیزیه خیلی کمی خریده ولی باید ببینی داییم چه خونه ای واسشون ساخته ۲۰۰ متره نوساز وعالی خونه کلا خالیه منم وقتی دیدم کلی حسرت خوردم اینهمه جهیزیه خریدم پدرشوهرم هیچی نداد هیچی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استارتر عزیز هیچوقت خودت رو برا این چیزای ظاهری ناراحت نکن روح هر آدمی خیلی ارزشش از اینایی که گفتی بیشتره.

درضمن توی این برهه مگه درگیری ذهنی کمه که بخوای اینم اضافه کنی