2777
2789
عنوان

کابینت

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 46 پست
گلم سفید بزار منم همین هفته کابیت هاشور میزارن تموم میشه خونه م،ولی های گلاس نزاری اصلا خوب نیس،سفید ...

کوردی ؟ من عاشق کوردهام 😍

Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو ‌Π     (( تو بودی و من ))
گلم سفید بزار منم همین هفته کابیت هاشور میزارن تموم میشه خونه م،ولی های گلاس نزاری اصلا خوب نیس،سفید ...

چرا های گلاس نزنیم؟ عزیزم میشه وقتی تموم شد یه عکس از اشپزخونت بفرستی تو تاپیکم؟ 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا های گلاس نزنیم؟ عزیزم میشه وقتی تموم شد یه عکس از اشپزخونت بفرستی تو تاپیکم؟ 

چشم هر وقت تموم بشه😘

چون خش میخوره و اگه در معرض نور افتاب باشه زرد میشه بعد یه مدت،اینو کابینت سازه بهم گفت کفت هم گرون تره هم معایب داره

سفید مشکی خیلی تکراریه سفید بزن های گلاس مگنتی بدون دسته یا سفید از اون مدلا که بالای اجاق گاز و ش ...

منظورت اینجوریه؟

بستگی به دکوراسیونم داره واسه کابینت ممبران معمولا باید دکور خونه کلاسیک باشه یا واسه هایگلس دکور مد ...

اره الان بیشتر ساده و شیک خونه ها و بیشتر خوانواده های گلاس ها

چشم هر وقت تموم بشه😘 چون خش میخوره و اگه در معرض نور افتاب باشه زرد میشه بعد یه مدت،اینو کابینت سا ...

مرسی گلم😘😘 

گفتی کابینت تو چیه جنسش

اینا حس میکنم سخت تمیز بشن

اره منم همین فکرو میکنم های گلاس احساس میکنم تمیز کردنش راحت تره