2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 19 پست
نمیدونم گفت سرت همش تو گوشیه😫😭الان گفت انقدر گریه نکن بسه اه بیا گوشی منو بگیر ولی من کلی چیز دارم ...

خب حق داره دیگه زمانایی که خونه نیست بشین با گوشیت کار کن 

ب زندگیت برس جانم بلاگر و ملاگر یه چیز گذراس و ب خاموش روشن شدن اینترنت بستگی داره چیزی که برات میمونه خانواده ته 

در مورددرست شدنشم دقیق نمیدونم والا ولی فک کنم با نصفه بیشتر قیمت خوده گوشیت درستش میکنن اگه میبینی ارزش داره درستش کن اگه نه کلا یه جدید بخر 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم گفت سرت همش تو گوشیه😫😭الان گفت انقدر گریه نکن بسه اه بیا گوشی منو بگیر ولی من کلی چیز دارم ...

بجایگوشی یه فکری بخاطر مشکلتو عصبانیت کنترل نشده همسرت بکن، رعایت کن جلوش گوشی دست نگیر خوب

من اگه بودم کلا گوشی رو نابودش میکردم بره یکی دیگه بخره ادم شه!البته اگه اهل منت کشیه و پشیمون میشه ...

الان میگه تقصیر من نیست! ببین اگه تو موقعیت خوبی بودیم میگفتم بدرکککک بره بخره اما کلی مدرک مهم تو گوشیمه

من حال کسی رو که ناخواسته باردار شده و کلی غصه میخوره نمیفهمم همونطور که اون حال من برای به آغوش کشیدن بچه ای که نمیخوادش دارم رو نمیفهمه....اون غصه میخوره چون برای لحظه های نبود بچه دنیایی ساخته همونطور که من برای بودن بچه دنیاهامو می سازم...یه روز دیر شدن موعد پریودی برای اونا معنی گرفتاری و اضطرابه اما برای من پر از تخیل و رویاست...اون با دیدن اولین قطره خون خوشحال میشه و من کاخ آرزوهام نابود میشه...دلم میخواست برای بچه ام یه مادر جوون باشم اما دست تقدیر قوی تر از آرزوهای منه...قدرت جنگیدن با تقدیر رو ندارم...تسلیمم...مجبورم که تسلیم باشم...😢برای آروم کردنم نگو خوشحال باش که بچه نداری و راحتی...آروم نمیشم عذاب میکشم، اگه نبود این نعمت راحتی داشت پس چرا دل من  آشوبه؟؟؟ دلم میخاد بوی تن بچه امو استشمام کنم،دلم میخاد بغلش کنم و لبهامو ساعتها روی گونه ی نرمش بذارم، دلم میخاد لحظه هام پر بشه از دغدغه ی شستن شلوار کوچولوی نی نیم😍، دلم پر میکشه واسه بازی نی نیم با بابای مهربونش، واسه اولین روز مدرسه اش، واسه قد کشیدنش، واسه کت و شلوار دامادیش و لباس سفید عروسیش، من هر روز با دنیایی که تو در واقعیت داری در رویاهام زندگی میکنم، ...لحظه هایی که برای تو گذراست برای من آرزوست...پس برام دعا کن💔بستن

شما تا چه حد بلاگر هستید نمی دونم ولی اگر از اون دسته از عزیزان هستید که از صبح تا شب تو پیچشون خوابیدند ،صادقانه بگم من خودم وقتی این جور پیچ ها رو تو اینستا میبینم میگم پس این ها کی به خونه و زندگیشون میرسند.به نظرم هر شغلی باید یه قاعده و قانونی داشته باشه،حتی بلاگری.

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)