2777
2789

نه بگو نامه بنویس پست چی بیاره

خب اگه خوشت اومد بده دیگه

اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد،  از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته می‌فهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو با خانواده م صحبت میکنم اگه مشکلی نداشتن حتما میگم‌مادرم‌شماره رو ب مادرتون بدن

بعدش فکراتو بکن ببین اگه کلا همون مرحله اول ب دلت نشسته و خانواده ات موافقن‌ بعد که مامانش زنگ‌زد جواب بگیره مامانتم شماره رو بده

ببین اگه از تجربه میخوای استفاده کنی 

از من میشنوی پدر و مادرشو بشناااااااس 

ببین رفتار خانوادش با خانواده تو چطوره 

تو خودشون با همدیگه چطورین 

اینا مهمه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
ندیدم ک هنوز😐

اگه این دو تا رو داشت بده😂

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
تلفن خونمون قطع😞

بهتر بگو به موبایل پدرم تماس بگیرین کاری داشتین

منظورم اینه فعلا شماره نده تا ببینی چی میشه

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم
اگه خاست بگم نمیتونم بدم؟

بگو حالا جلسه ی اول بوده و من فکرامو باید بکنم 

هنوز جواب نهاییم مشخص نیست

بعد از حداقل چهار بار رفت و آمد با خانواده اگر مثبت بود جوابت حالا شماره تماس خونه رو بده 

شماره موبایل نده چون تو هر موقعیتی ممکنه صحبت کنید و مثل دوستی میشه و نامزدی 

بذار اول عقد موقت یا دائم بشین محرم باشین بعد همراهتو بده

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم