2777
2789
یعنی من هی میخوندم بیشتر متوجه تشابه میشدم خیلی عجیب بود 😉

خیلی خیلی شبیهه  

شازده کوچولو از گل پرسید: "آدم ها کجان؟". گل گفت:" باد به اینور و آنورشان میبرد، این بی ریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده."

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موضوعش چیه؟؟؟؟؟!!!!!

وصف حال ما ایرانی ها و اون بالاییا

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...
واقعا؟؟ چند بار خواستم بخونمش بیشتر از چند صفحه نتونستم حوصله ام رو سر میبره

نه اصلا حوصله سربرنبودبنظرم.جزو بهترین کتابای عمرم.درواقع حکومت ۱۹۸۴رو تعریف میکنه ولی واقعا شامل حال الان مام میشه

نیلوفر و باران در تو بود خنجر و فریادی در من،فواره و رؤیا در تو بود تالاب و سیاهی در من، در گذرگاهت سرودی دگر گونه آغاز كردم...

من تا حالا تو عمرم دو بار رمان خوندم اونم حسرت وقتی رو میخورم که بابت یکیش تلف کردم 

اون یکیش هم خاطرات سفیر بود که تو نصف روز تمومش کردم....

خوشم اومد بدک نبود.....

اصلا با رمان حال نمیکنم....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

کتاب دو قرن سکوت محشررررررره حتما بخونید

دختر کورد در قالب کلیشه نمی گنجد            دختر کورد وفادار است اگر وفا ببیند دختر کورد دلسوز است اگر دلسوز باشند  دختر کورد بی ریاست اگر نیرنگ و ریا نبیند  اما وای به حال آنهایی که بخواهند روح سرکشش را به بند بکشانندآنگاه لباس رزم می پوشد و ب جنگ میرود...جنگ قدرت های مردانه... دختر کورد ساده نیست پیچیده است همچون راه های کوهستانی سرزمینش کسی که در راهش قدم بگذارد او را به اوج میبرد وگرنه به دره ها واصلش میکند...
نویسندش؟؟؟؟؟!!!

یعنی چی؟ اسم نویسندش جورج اورول هست خارجیه در مورد ایرانم ننوشته ولی شبیهه