2777
2789

خودم حس می کنم متعلق به این دنیا نیستم قلبم خیلی گرفته و دوست دارم مایکل جکسون ببینم اما آدم مغروری هستم و زندگی برای کسایی که غرور دارن سخت ترم هست

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بچم پدرو‌مادرم ، ب عشق اونا زندگی میکنم 

خیلی هم خوب خدا حفظتون کنه🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

دلیلم برای زندگی به ثمر رسوندن دخترمه 

و لذت بردن ازین دنیا 

و خیلی دوست دارم همکلاسی های دوران ابتداییم رو ببینم 

اینقدر بهشون فکر میکنم که بعد این همه سال همیشه خوابشون رو میبینم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مایکل جکسونو چرا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

زندگی کردن دلیل نمیخواد چون دست ما نیس انتخاب زندگی کردن یا نکردن همه محکومیم ب زندگی 

خیلی خوشحالم ک زندگی میکنم با خانواده ام 

بخاطر خانواده ام . خودم‌.دوستام‌ .‌و کارهایی ک‌دوس دارم 

دوست ندارم کس خاصی رو ببینم 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نمیدونم به چه امید شاید به خاطر خانوادم و به خاطر اینکه یه بار دیگه صدای اونی که دوسش دارمو بشنوم ببینمش میترسم از اینکه چهرشو و صداشو یاذم بره خیلی میترسم

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️

برای رسیدن به کمال و سعادت

ارزومم اینه امام زمان رو ببینم

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
حرفات تناقض داره .خدا شفات بده    

جایی کسی زندگی نکردی قضاوتش نکن

2790
2778
2791
2779
2792