2777
2789

خودم حس می کنم متعلق به این دنیا نیستم قلبم خیلی گرفته و دوست دارم مایکل جکسون ببینم اما آدم مغروری هستم و زندگی برای کسایی که غرور دارن سخت ترم هست

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرم بچم پدرو‌مادرم ، ب عشق اونا زندگی میکنم 

خیلی هم خوب خدا حفظتون کنه🙏

به اینا نگاه کنید👈🏻😐😐😐😐😐😐😏😏😏😏😒😒😒😯😯😯اینام دارن به شما نگاه میکنن نه؟😳😳😳😳😳😱😱😱😱😐😐خواستم متوجهتون کنم خب من برم دیگه🗿👩‍🦯

دلیلم برای زندگی به ثمر رسوندن دخترمه 

و لذت بردن ازین دنیا 

و خیلی دوست دارم همکلاسی های دوران ابتداییم رو ببینم 

اینقدر بهشون فکر میکنم که بعد این همه سال همیشه خوابشون رو میبینم 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

مایکل جکسونو چرا

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

زندگی کردن دلیل نمیخواد چون دست ما نیس انتخاب زندگی کردن یا نکردن همه محکومیم ب زندگی 

خیلی خوشحالم ک زندگی میکنم با خانواده ام 

بخاطر خانواده ام . خودم‌.دوستام‌ .‌و کارهایی ک‌دوس دارم 

دوست ندارم کس خاصی رو ببینم 

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

نمیدونم به چه امید شاید به خاطر خانوادم و به خاطر اینکه یه بار دیگه صدای اونی که دوسش دارمو بشنوم ببینمش میترسم از اینکه چهرشو و صداشو یاذم بره خیلی میترسم

آدم شاد زیستی هستم و دیگران رو هم شاد میکنم خدا منو ازتون نگیره😂/کاربر قدیمی از سال 96😎 تا حالا کلی کاربری ترکوندم/تو وضعیت بدی هستم میشه برای درست شدن زندگیم و رو پا موندن زندگیم و اینکه خانوتدم چیزیشون نشه صلوات یا دعا یا.... برام بفرستید❤️
حرفات تناقض داره .خدا شفات بده    

جایی کسی زندگی نکردی قضاوتش نکن