2777
2789
عنوان

ایده ماهگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 19 پست
3نقطه بغل پست. حذف .  تا ٣دیقه فقط میتونی حذف کنی

نیست

یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نی‌نی‌سایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نی‌نی‌سایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂.                                 صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به ‌نظر بیاد

چون تا 3دیقه بعد عکس گذاشتن میتونی عکس رو پاک کنی وگرنه حذف برداشته میشه و عکس میمونه. برو تاپیک حذف تاپیک نی نی یار 2)اونجا لینک تاپیک تو بذار بگو برات حذف کنن کل تاپیکو. البته اگه نمیخوای عکست اینجا بمونه

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اينم هفت ماهگي پسرمن

چ باحال😍

یک پدرم که سلامتی و رشد سالم دخترم برام اهمیت داره همیشه هر سوالی در مورد دخترم داشتم تو گوگل سرچ میکردم میرسیدم به نی‌نی‌سایت و جالب بود اکثر سوالاتی ک دارم رو اینجا جواب دادن این شد ک من عضو نی‌نی‌سایت شدم این توضیح رو دادم برا بعضی مامانا ک میپرسن چرا یه آقا اینجا عضو 🙂.                                 صبور باش حتی اگر هر ممکنی غیر ممکن به ‌نظر بیاد