2777
2789
عنوان

عشق لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 23 پست
من سواستفادشو نمیتونم قضاوت کنم.خودت باید امتحانش کنی ببینی چقد بخاطر تو وفاداری و از خودگذشتگی داره ...

الان یه روز تحمل کردم پیام ندادم 

اونم نداده 

نمیدونم تموم یا نه 

الان یه روز تحمل کردم پیام ندادم  اونم نداده  نمیدونم تموم یا نه

منتظر بمون.صبر همیشه همه جا نتیجه میده.اگه همیشه تو پا پیش میزاشتی برای آشتی،الان نزار.باید یاد بگیره همیشه تو دنبالش نیستی.اونم باید دنبال تو باشه.

خانوادت چرا مخالفن باهاش؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منتظر بمون.صبر همیشه همه جا نتیجه میده.اگه همیشه تو پا پیش میزاشتی برای آشتی،الان نزار.باید یاد بگیر ...

قبلا یه مدت کوتاه عقد ناموفق داشته چند سال پیش

منم فقط از خانوادم خواستم ببیننش و بعد بگن نه 

اون اقا هم انقدر اصرار کرد که من کم کم علاقه مند شدم 

ولی خودم  اوایل  مخالف بودم 

منتظر بمون.صبر همیشه همه جا نتیجه میده.اگه همیشه تو پا پیش میزاشتی برای آشتی،الان نزار.باید یاد بگیر ...

به نظرت کار بدی کردم؟

علاقه مند شدم 

من یه دختر از نظر زندگی سطح بالا هستم 

یعنی گفتن از نظر رفتاری و روحی و... مشکلی ندارید و میتونید باهم زندگی کنید؟

مشکل پدر مادرم حل میشه.توکل کن ب خدا.اما اول از عشق طرف مقابلت مطمئن شو. زیاد پافشاری نکن جلو خانوادت،حساس میشن.بجاش طرفت هی تو کارش و زندگیش بیشتر تلاش کنه تا موفقیتش چشم خانوادتو بگیره.بعد یه مدت ک دیگه حرفی ازش نزدی جلو خانوادت، بیاد با پدرت منطقی حرف بزنه خودش

یعنی گفتن از نظر رفتاری و روحی و... مشکلی ندارید و میتونید باهم زندگی کنید؟ مشکل پدر مادرم حل میشه. ...

بله چند جا مشاوره رفتیم 

گفتن مشخص هر دو خیلی همو دوست دارید

هردو سنتی هستین 

در حد اولیه گفتن اکیه

بله چند جا مشاوره رفتیم  گفتن مشخص هر دو خیلی همو دوست دارید هردو سنتی هستین  در حد اول ...

پس خوبه دیگه.بدای راضی کردن خانواده ها هم از همون مشاوره کمک بگیرید.سرخود راه حل ندید