2777
2789

این ماه قرص ال دی تموم شد سونو شدم گفت یه فولیکول ۱۹میل دارم دوباره ده تا ال دی داد که بخورم ببینم رفع میشه بعدش برام آمپول مینویسه حالا شنبه میرم ببینم کیسته رفع شده یانه دوس دارم سریع تموم شه امیدوارم هرکی منتظره جوابش مثبت شه وبهترینا براش رقم بخوره 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداخیرشون بده همچین دکترایی که تمام تلاششون‌رو میکنن

الهی آمین تنشون سالم باشه 

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
نه عزیزم اصلا بیهوش میشه وقتی هم بهوش میاد اصلا درد نداره

شماخودت خواستی خراش بدن یا دکتر گفت یعنی منم بخوام خراش بدن میدن که شانس بارداری بره بالد 

اکانتم اسم پسرمه...بخدا من آقا نیستم  هرچی اسم خودمو زدم نیاورد مجبورشدم اسم پسرمو بنویسم 
حق داری نمیشه بیخیال بیخیال شد  ولی منفی فکر نکن حداقل باهاشون صحبت کن

اره به خدا باید سعی کنم ایقدر حرف ناامید کننده نزنم

میگم‌چرا روز ازمایشمو گذاشته پونزدهم انتقال

هشت دی

معمولا روز چهارده میگن 

ایشالا به امید خدااا مثبته مثبت میشی ...عزیزم منم ای وی اف دارم خیلی استرس دارم میشه یکم درمورد تخمک ...

ایشالله عزیزم

عزیزم سخت ترین مرحله اش به نظر من همین دوهفته انتظار تا ازمایش

وگرنه عمل تخمک کشی که بی هوش میشی 

بعدش فوقش ی ذره دلت درد بکنه که اونم زود میره

انتقالشم که چنددقیقه بیشتر نیست و‌مث یک معاینه

اصلا استرس مراحل انجام دادنش رو‌نداشته باش

عزیزم زندایی منم چند وقت پیش دوتا انتقال داد الان چهارماهشه دوقلو.  انشاالله برای شما هم بهترین ...

عزیزم خدایاشکرت

ادم اینارو میشنوه امیدوار میشه

خداحفظشون کنه برای شما نی نی هارو

شماخودت خواستی خراش بدن یا دکتر گفت یعنی منم بخوام خراش بدن میدن که شانس بارداری بره بالد 

اره عزیزم

بار اول شاید انجام ندن

ایشالله که با بار اول تو جواب میگیری و دلت شاد میشه

اره به خدا باید سعی کنم ایقدر حرف ناامید کننده نزنم میگم‌چرا روز ازمایشمو گذاشته پونزدهم انتقال هش ...

برای اطمینان بیشتر و تولید hcgبیشتر تو خون مادر 

معمولا اگر هشت سلولی باشه روز 10 انتقال هم میشه آز داد ولی درصد خطاش بالاست مخصوصا شما که جنین فرش انتقال دادی و آمپول hcg زدی 10تا 14روز طول میکشه اثر امپول از بدنت خارج بشه و آزمایشت درصد خطا نداشته باشه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
منظورت همون امپوله که قبل پانکچر زدیم هست عزیزم؟

اره عزیزم 36ساعت قبل پانگچر میزنی که تخمک آزاد بشه بعد تخمک کشی میکنن 

اون hcg