2777
2789
عنوان

بدبختم کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 50 پست
تقصیر ما چیه تخم مرغ رو حموم کردی شانس اوردی شکست وگرنه میخواستی سشوارم بکشی😂😂

خخخخ

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
چرا خب  فشار نده با آب خالی آروم بشورش آدم چندشش میشه نشوره

فقط بدون وقت شستن داری فضولات رو با اب رقیق میکنی میدی داخل منافذ و درون تخم مرغ این حرفم علمی هست نه نظر بنده

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من اول میشکونم بعد دستامو میشورم😂😂😂

منم 😍😂😂😂

مراحل خریدکردن خانوما:  ۱- چیزی لازم ندارم فقط نگاه کنم  ۲- پوشیدنش ک ضررنداره  ۳- انگاربرای من ساختنش   ۴- حالا ی بار ک صدبار نمیشه ۵- اقا اینوحساب کنید  
وا توروخدا نکنین اینکارارو تخم مرغ اصن نباید شسته بشه نهایت خیلی کثیفه یه دستمال بکشید همین

تو اون تاپیک ی جوری گفتن خدا شاهده میخواستم با وایتکس بشورم

❤❤❤ریپلای❤❤❤
فقط بدون وقت شستن داری فضولات رو با اب رقیق میکنی میدی داخل منافذ و درون تخم مرغ این حرفم علمی هست ن ...

ميشه منبع اين توضيح علميتو بنويسي دوس دارم برم بخونمش كامل

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ميشه منبع اين توضيح علميتو بنويسي دوس دارم برم بخونمش كامل

تو نت هوندم سرچ کن جاهای زیادی مطمعنم چون پوسته تخم مرغ همش منفذ هست منافذ بسیار ریز که دیده نمیشه یه سرچ کن تو همه سایتا هست

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
تو نت هوندم سرچ کن جاهای زیادی مطمعنم چون پوسته تخم مرغ همش منفذ هست منافذ بسیار ریز که دیده نمیشه ی ...

اها پس مقاله علمي نيس

نت منبع معتبري نيس هركسي اراده كنه يه سايت يا وبلاگ راه اندازي ميكنه

البته راجع ب منفذ تخم مرغ اطلاع دارم ولي زمان ميخواد تا ي چيزي از اون منفذاي نانومتري نفوذ كنن در عرض سي ثانيه ك ادم زير آب روان تخم مرغو ميشوره آب خالي هم ب داخلش نفوذ نميكنه چ برسه فضولات

تخم مرغ ممكنه باكتري سالمونلا داشته باشه اگه حين شكستنش وارد تخم مرغ بشه مخصوصا اگه قراره تخم مرغ خام يا نيم پز سرو شه حتما بيماري زا ست

بهتره تخم مرغ دقيقا قبل از مصرف شسته بشه اما شستن تخم مرغ و نگه داشتن اون ب مدت طولاني مشكل ساز ميشه و ب قول شما از راه منافذ الودگي وارد داخلش ميشه

توي اروپا و امريكا  تخم مرغ شسته شده عرضه ميشه ولي چون منفذاشون بازه توي فروشگاها داخل يخچال قرار دارن ك الوده نشن

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)