2777
2789
عنوان

چه برخوردی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 26 پست

من اگه باهام همچین برخوردی شه تا ی مدت طولانی غذا درست نمیکنم میگم من غذام بدرد شما نمیخوره بی مزه ست.

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگو..وقتی زیاد مهربون باشی از یجایی ب بعد دیگ اسمش مهربونی نیست...فکر میکنن وظیفته یه مدت اون ...

دقیقا از بس از خود گذشتگی کردم لینجوره اما خواهرم که اصلا محل نمیده و بدترین حرفا رو هم میزنه بهشون هیچ کاری هم تو خونه نمیکنه یه احترام دیگه داره

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍
دقیقا از بس از خود گذشتگی کردم لینجوره اما خواهرم که اصلا محل نمیده و بدترین حرفا رو هم میزنه بهشون ...

کلا دیگه دست به سیاه و سفید نزن

واسه مهربون بودنت ک نفرینت میکنن

پس یه دلیل خوب بهشون بده که وقتی اینجوری بات رفتار کردن دلت نسوزه

که بعدها اگه کاری انجام دادی بابتش ازت ممنونم باشن 

وقتتو تلف خانوادت نکن یا درس بخون یا کار کن فقط اینا برات میمونه .

اگه کار نکنم از خونه فراریم میدن با زبوناشون

کلا دیگه دست به سیاه و سفید نزن واسه مهربون بودنت ک نفرینت میکنن پس یه دلیل خوب بهشون بده که وقتی ...

دقیقا ممنونه خواهرمن وقتی یه کاری میکنه

کلا دیگه دست به سیاه و سفید نزن واسه مهربون بودنت ک نفرینت میکنن پس یه دلیل خوب بهشون بده که وقتی ...

دست شو میبوسه مادرم وقتی یکاری میکنه آتیش گرفتم نمیدونم چکار کنم😢😢😢

دست شو میبوسه مادرم وقتی یکاری میکنه آتیش گرفتم نمیدونم چکار کنم😢😢😢

همین کاری ک بهت گفتمو بکن.کلا دیگه دست ب سیاه و سفید نزن و اخلاقتو عوض کن.کسی با محبت زیادی ب جایی نرسیده خواهرم

همین کاری ک بهت گفتمو بکن.کلا دیگه دست ب سیاه و سفید نزن و اخلاقتو عوض کن.کسی با محبت زیادی ب جایی ن ...

آره واقعا حتی پدر مادر هم جنبش و ندارن😔😔😔فکر کردم غم خوار و مرحم و کمکه مامانم باشم خیلی بهتره اما الان میبینم نه