2777
2789
عنوان

بیاید بگید به نظرتون این دختره به برادرشوهرم جواب مثبت میده؟+عکسشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 145 پست
اکثرن گفتن خوب نیست عکس بذارم☹️

درستش هم همینه 

شما خودت دوست داری عکست رو تو جایی عمومی بزارن یه سری توضیحات درست و غلط هم درموردت بدن بعد کلی کاربر آقا و خانم بیان درموردت نظر بدن؟!

میدونر اگه اون خانم بفهمه میتونه ازت شکایت کنه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اینهمه صبر کردیم حداقل یه عکس از چش و چالش بزار دست خالی نریم

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاری من عکسمو گذاشت استوری خودشم بود البته من بد افتاده بودم نمیدونم منظور داشت یا نه ولی من خیلی بدم اومد بنظرم نذار گناه داره ان شاءالله خوشبخت بشن

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
بعد از روی عکس چطور باید تشخیص بدیم جوابشو

اخه چهره هاون خیلی تفاوت داره

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
درستش هم همینه  شما خودت دوست داری عکست رو تو جایی عمومی بزارن یه سری توضیحات درست و غلط هم ...

امان از جاری ...

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار