2777
2789
واقعااااا اپلاسیون نمیشه ژیلت نمیشه پس بمیریم با یه من پشم

دقیقااااا

من ک موندم واقعا فعلا ژیلت میزنم تا ببینم واقعا راهی نیس یا هس😕

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

اونجا رو زیاد میشوری؟مخصوصا با شامپو یاصابون؟؟

لباس زیرت رو زود به زود عوض کن فقط هم نخی بپوش وبعداز دستشویی هم حتما اون ناحیه رو خشک کن

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقااااا من ک موندم واقعا فعلا ژیلت میزنم تا ببینم واقعا راهی نیس یا هس😕

بخدا چند سال اپلاسیون میرفتم انقدر کم شده بود که راحت شده بودم تا اومدم از شر  موهای لعنتی خلاص شم جوش شروع شد مجبور شدم ژیلت بزنم ولی بازم جوش میزنه

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
طبیعیه عزیزم.موهای اونجا ضخیم تره وقتی بخواد در بیاد جوش میزنی یا ممکنه مو زیرش باشه

اخه ظاهرش خیلی زشته

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
سلام‌اون تاپیک بود که میگفت عاشق برادرشوهرم شدم اسمش میدونی 

سارینا بود عزیزم چطور؟

دیشبم با فحشای خیللللللللی زشتی که به کاربرا داد ترکید

زندگی شطرنج دنیا و دل است.. قصه ی پر رنج صدها مشکل است.. شاه دل کیش هوسها می شود.. پای اسب آرزوها در گل است.. فیل بخت ما عجب کج می رود.. در سر ما بس خیالی باطل است.. ما نسنجیده پی فرزین او..غافل از این که حریفی قابل است.. بادل صدیق ما او حیله ها..  دارد و از بازیش دل غافل است.. مهره های عمر من نیمش برفت..  مهره های او تمامش کامل است....‌‌
بخدا چند سال اپلاسیون میرفتم انقدر کم شده بود که راحت شده بودم تا اومدم از شر  موهای لعنتی خلاص ...

چه مثه همیم😳

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
چه مثه همیم😳

خدا نکنه مثل من انقدر بد شانس باشی به هر چیز بدی که فکر میکنم اتفاق میفته😢😢😢

خدا نکنه مثل من انقدر بد شانس باشی به هر چیز بدی که فکر میکنم اتفاق میفته😢😢😢

عزیزوووووم

حالا من قصد دارم نوره ی اصل گیر بیارم خیلیا دیدم اینجور بودن واقعا خوب شدن

خيلي خيلي ممنونم الهي اجر اين كار خيرت صدبرابر بشه برگرده به زندگيت مهربون 😍😍😍❤️❤️❤️🌹🌹🌹

فداتشم عزیز

سویندم به سوری گلاله سوره هر وخت له لامی خم له من دوره