2777
2789
عنوان

دکوراسیون خونه ۲🏠

| مشاهده متن کامل بحث + 156310 بازدید | 1644 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مایسا جون خونت خیلی خوشگله با سلیقه ایییی💚💜💙😍😍😍

یه# سوال راجع به پیج اینستا......من میخوام پیج کاری بزنم چجوری فالورامو بالا ببرم؟؟؟ تو چجوری شروع کردی؟؟؟؟؟؟؟الان ۱۲kفالوور داری  چقد طول کشید😘😘😘💚💜💙💙

طراحی چهره انجام میدم👩‍🎨پیج نقاشیم_manzarart 
سلام اره سفید تکم قشنگه فضارو دلبازتر نشون میده

سفید تنها تکراری نمیشه؟؟

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
@من_شاه_شطرنجم     @daرامینsev     @لالهههه     @memolii ...

مرسی خوشگل خانوم😍😍منم مبل طوسی خریدم بلاخره😆کل کار طوسی متوسطه با کوسنای تیره و روشن و گلدار سبز یشمی 😍ان شاالله خونمو بچینم عکسشو میزارم چون عکسشو ندارم کاور شدس

قهوه بنوشید☕موسیقی گوش دهید 🎶و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید🌈شاید زندگی همین باشد💫
عزیزم خیلی خونت خوشگله  فقط اگه مشکلی نیست میشه از پرده سالن هم بزاری دیوارسالن کاغذ دیواری ی ...

سالنم بزرگ نی زیاد فقط یدونه پنجره ۳ متری داره که عکسشو گذاشتم،تو صفحات قبل ندیدی گلم؟

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈                        
سلام ممنون بخاطر تاپیک منم دلم تغیرر میخواد یه تغییر خوشکل و شیک سر فرصت عکس میذارم ممنون

ما خانما همیشه با خرید و تغییرات روحمون تازه میشه☺️😍

باشه گلم بزار حتما هم من هم خوش سلیقه های سایت کمک‌میکنن

🦋🌈insta :home_sara_golgoli🦋🌈